Якийсь Рафат погрожує але не пише з якої він компанїі

• Автор теми Автор теми Руслан999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 4K

Руслан999

Читач
Дописи
8
Реакції
3
Бали
2560
Руслан999 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт,маю декілька незакритих кредитів. Пише якийсь Рафат на вайбер з погрозами,можливо хтось має уявляєння з якої компанії? Питаю його звідки ви і що хочете,пише що вже пізно) Намагається погрожувати але при тому миттєво затирає повідомлення. Маю кредит у BitCapital,щось схоже на їхні методи,але вони кажуть ми таким не займаємось і це точно не наш.

Вкладення

• IMG_20231129_183508.webp
    IMG_20231129_183508.webp
    31 Кб · Перегляди: 1403
Всім привіт,маю декілька незакритих кредитів. Пише якийсь Рафат на вайбер з погрозами,можливо хтось має уявляєння з якої компанії? Питаю його звідки ви і що хочете,пише що вже пізно) Намагається погрожувати але при тому миттєво затирає повідомлення. Маю кредит у BitCapital,щось схоже на їхні методи,але вони кажуть ми таким не займаємось і це точно не наш.
А что вам даст, если вы узнаете из какой компании?

А что вам даст, если вы узнаете из какой компании?
В мене є 100$ якими я можу закрити якийсь з кредитів,біти 100 не хочуть,їм мало. Якщо це якась інша компанія то можу їм і заплатити,я свої тіла як мінімум планую повернути

А что они ещё будут говорить. Конечно, что это не они.
Какие у вас МФО?

В мене є 100$ якими я можу закрити якийсь з кредитів,біти 100 не хочуть,їм мало. Якщо це якась інша компанія то можу їм і заплатити,я свої тіла як мінімум планую повернути
Хотите заплатить человеку, который вам угрожает, прикольно)) Я бы нахрен послала, но вы можете и заплатить))

Попробуйте узнать сколько хотят, так и прикинете кто может быть. А так надо список контор знать, чтобы понимать, кто может быть. Биткапитал вполне может, скорее всего они и есть.

Ну методи більш менш у всіх одинакові)
Тільки Рафати різні)
Зараз Адмін заварить каву,і погадає☺️звідки цей Рафат)))

А что они ещё будут говорить. Конечно, что это не они.
Какие у вас МФО?
Біти,до зп,аванс кредит і їхні клони,К каса
Попробуйте узнать сколько хотят, так и прикинете кто может быть. А так надо список контор знать, чтобы понимать, кто может быть. Биткапитал вполне может, скорее всего они и есть.
питаю а він мовчить,і повідомлення затирає. що хотів,нащо писав,незрозуміло

2 варіанта є. Або в блок його, або ж спілкуйтеся з ним його мовою.

2 варіанта є. Або в блок його, або ж спілкуйтеся з ним його мовою.
вибрав другий варіант,але швидко стало нудно і попросив його або написати назву компанії або не витрачати час,більше поки не пише
Скорее все 100)
Особенно учитывая остальные конторы.
значить чекати мені вночі сюрпризів телефонних,бо вони не хочуть моїх 100$,їм 200 подавай

А этот рахит знает обозначение слова ,,баклан,,?
Подозреваю, что он 🐵 или 🐓

ой, авторе, ти цьому "рафату" напиши, шо подыбний стиль спылкування був уэвошей та вэрони. Ы натякни, шо ты погрозники вже сидять на бутилках.)))

Приблизно два роки тому я вже виїхала з України. Отже всі телефонні дзвінки для мене були не страшні. Але до мене на Вайбер хотів додзвонитися якийсь прид*рок. Посилав повідомлення. На аватарці -здоровий мужик, з бородою. Напевно дуже хотів навести на мене страху, щоб побігла платити. Але вже після початку війни, десь в новинах прочитала, що загинув наш борець, спортсмен. І на світлині побачила ту людину, яка була на аватарці того притрушеного дзвонаря. Напевно для більшої значимості той прид*рок на аватарку поставив фото нашого спортсмена. Після цього вайбер видалила.

Хай дає реквізити а потім по них можна вичислити цих уродів

Назад
Угорі