Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Только не приватСтала на облік в службу зайнятості. Необхідно відкрити рахунок. В якому банку, на ваш погляд, краще зробити цю кляту карту?
Попробуйте в КристалБанкСтала на облік в службу зайнятості. Необхідно відкрити рахунок. В якому банку, на ваш погляд, краще зробити цю кляту карту?
И не ощадТолько не приват
Попробуйте в КристалБанк
Я таких і не чула. Дякую.Восток
Ооой, це точно. Відбиті наглухоТолько не приват
моно как по мне самый крутой и удобныйСтала на облік в службу зайнятості. Необхідно відкрити рахунок. В якому банку, на ваш погляд, краще зробити цю кляту карту?
Я сегодня сделала карту накопительную Пивденный банк ! БезопасныйСтала на облік в службу зайнятості. Необхідно відкрити рахунок. В якому банку, на ваш погляд, краще зробити цю кляту карту?
Я теж про це думала. Але ж хіба на соц.виплати мають право?моно как по мне самый крутой и удобный
правда в случае ип легко могут арестовать
нет, но все равно арестовывают.. потом добиваться от исполнителя снятия ареста нужно, и доказывать что на этот счёт начисляются соц. выплатыЯ теж про це думала. Але ж хіба на соц.виплати мають право?
Дякую за рекомендаціюЯ сегодня сделала карту накопительную Пивденный банк ! Безопасный
Думаєте, всі зливають?Какая разница, кто вас опрокинет?
Тема не для форума ! Для личкиДякую за рекомендацію
Думаєте, всі зливають?
В мене є картка восток, колись на роботі відкривала, а це знайшла її вона ще в строках довго, зараз всі рахунки арештовані ця ні, користуюсь собі норм)!Я таких і не чула. Дякую.
Ооой, це точно. Відбиті наглухо
Не все )))) приват самый кончаный , райфайзен сливает , альфа , ощад , пумб , отп !Дякую за рекомендацію
Думаєте, всі зливають?
Стала на облік в службу зайнятості. Необхідно відкрити рахунок. В якому банку, на ваш погляд, краще зробити цю кляту карту?
Оце серіал вийшов «Бумажный дом». Після перегляду все частіше про це думаю)ОффтопБожечки, я прочитала "Який банк ограбити"![]()
Тут и думать нечего.Думаєте, всі зливають?
Точно не укрсиб, аваль, альфу, отп, ощад, приват, пумб и моно.Стала на облік в службу зайнятості. Необхідно відкрити рахунок. В якому банку, на ваш погляд, краще зробити цю кляту карту?