Якщо зібралися кудись писати.

• Автор теми Автор теми Kredit_s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 4K
А є люди, які не розуміють, коли пишешь коректно або цитуєш закони. Перевірено.

Я не сміюся з людей і практично ніколи не переходжу на особистості.
Але я насміхаюся над НЕБАЖАННЯМ думати. Над лінню включити голову.
Незавжди це лінь,а частіше паніка.А ще,як вище було написано два юристи і три думки

А є люди, які не розуміють, коли пишешь коректно або цитуєш закони. Перевірено.
То що тоді? Треба цькувати і висміювати переляканого і засопленого новачка? От я була такою. І стьоб зі сторони "розумних" і "досвідчених" спонукає тікати з форуму.

Вы адресовали сообщение мне, то логичночно, что вы имели в виду меня. Как раз вы и перешли на личности.
Трактуйте, как хотите. Я выразился довольно ясно. Перечитайте тему.

То що тоді? Треба цькувати і висміювати переляканого і засопленого новачка? От я була такою. І стьоб зі сторони "розумних" і "досвідчених" спонукає тікати з форуму.
Ну это уже перегиб... Mercato® в подобном никогда, лично мною, не был замечен. Не утрируйте!

Особисто я Вас цькував та висміював?

А що заважає новачку замість того, щоб писати брєд - сісти і почитати форум . Тут все є

Особисто я Вас цькував та висміював?
Так я не особисто про Вас. А про відношення до недосвідчених новачків.
А що заважає новачку замість того, щоб писати брєд - сісти і почитати форум . Тут все є
Так і читає. Більшість. Але спочатку - панікааааааааааа

Про ефект Данінга Крюгера чули? Почитайте
Я хочу уточнить, вы сейчас нас всех грубо говоря "недалёкими" назвали?))) могу сказать про себя, да я далека от юр.трактовок, формулировок, да и вообще от законов, это понятно. Но кто вам дал право высмеивать людей по этой причине? Что не прочту ваши темы, сообщения, так только одно высмеивание "недалёких" и "юридически неподкованных" форумчан. Соглашусь с вами в одном, что прежде, чем что-то делать нужно думать и изучать вопрос. Но я не такая категоричная как вы, и поэтому не сужу людей за их некоторые глупости и оплошности.

Я згодна з вами в цьому, все що потрібно новачку спочатку - це сидіти і читати))
Але і новачків розумію, бо сама була така. І коли на мою паніку відписали ,,читайте форум, читати ж вмієте" - це насмішило і ніби вимикач якийсь спрацював ,смішно стало, дійсно, подумала, читати ж вмію))
Та не всі однаково реагують, не усім достатньо одного-двох днів, щоб зрозуміти суть. І ця проблема буде завжди, бо кожна людина - окрема особистість.
Будьмо мудрими та толерантними один до одного))

Припоминаю Ваши посты, когда были новичком... ? ? ?
Случался местами и бред... При чем восторженный)))
Давайте все будем чуть-чуть толерантнее и добрее ?
Спасибо, посмотрю)))
Но предпочитаю пребывать в собственной утопии))

Назад
Угорі