Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это дело удачи, я так думаю процентов 50 - это зп проект в Привате.Якщо я піду на роботу офіційну колектори найдуть її ??
Примат, мне кажется кто то там зарабатывает на сливе базы клиентов...контактов.Это дело удачи, я так думаю процентов 50 - это зп проект в Привате.
Ну а якщо я працював перед тим на роботі не офіційно вони туда будуть звонитиВ залежності який у вас термін просрочки. Я працювала і працюю на офіційній. Кошмарили на 3-4-5 місяці, потім нібито перестали. Мені особисто на роботі ніхто нічого не каже. Зараз 11 місяців просрочки, ніби не звонять. Свій номер не змінювала, в день буває від 10 до 20 дзвінків, сама не знаю чиїх. Іноді прокидається кешбері, ці звонять по 20-30 разів в день
если вы в анкете честно написали где работаете, то могут и позвонить. нужно было писать что на рынке тогруете селедкой. тогда бы точно не нашлиНу а якщо я працював перед тим на роботі не офіційно вони туда будуть звонити
Ну я бла вказував правду де працюю але не офіційно там працювавесли вы в анкете честно написали где работаете, то могут и позвонить. нужно было писать что на рынке тогруете селедкой. тогда бы точно не нашли
тогда найдут конечно, кто ж МФО правду говорит то? не продумали вы, с ними нельзя откровенничатьНу я бла вказував правду де працюю але не офіційно там працював
Та бла уже ничево не зделаештогда найдут конечно, кто ж МФО правду говорит то? не продумали вы, с ними нельзя откровенничать
Нічого не можу сказати, у мене лише офіційна. Можливо зможуть, якщо хтось із знайомих, до яких вони дозволяється дасть їм номерНу а якщо я працював перед тим на роботі не офіційно вони туда будуть звонити
они и без знакомых найдут, по названию. автор ведь указывал в анкете где работает.Нічого не можу сказати, у мене лише офіційна. Можливо зможуть, якщо хтось із знайомих, до яких вони дозволяється дасть їм номер