Якщо тобі 18 -20 років

• Автор теми Автор теми Voda4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 837
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Voda4ka

Форумчанин
Дописи
264
Реакції
88
Бали
5125
Voda4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну в мене таке питання хотів ліміт приват зробили 2000 сказав щоб більший ліміт був треба 21 рік
Ну якщо мені 20 років монівео має право давати мені 16000 грн якщо потім в суді воно щось поможе ???

Voda4ka, вообще никакой связи

Ну в мене таке питання хотів ліміт приват зробили 2000 сказав щоб більший ліміт був треба 21 рік
Ну якщо мені 20 років монівео має право давати мені 16000 грн якщо потім в суді воно щось поможе ???
Возраст для карты привата условно..есть факторы другие- это официальный доход ,двтжение по карте ,наличие авто ,квартиры и т.д. и тогда плевать сколько тебе лет. Отличие банка и мфо в том , что банк +- адекватно оценивает свои риски. А мфо херачит бешеную процентную ставку ,заранее закладывая в неё все риски ...и даже если ты не заплатил,то заплатит другой клиент и компания все равно будет получать сверхприбыль. Попробуй моно. Слышала сплетни что у них даже мфошникам дают лимит. А лучше вообще не брать. Или выбрать один банк и пользоваться льготным периодом.

Так, закони в нас - гімно. Не логічно!

Відповідаю на ваше питання. Якщо вам 18-20 років - у вас все життя попереду. Заздрю вам)

А по суті, у кожного банку своя фінансова політика, тож порівнювати марно. А що, вам манівео дали у таком віці 16 штук?

Відповідаю на ваше питання. Якщо вам 18-20 років - у вас все життя попереду. Заздрю вам)

А по суті, у кожного банку своя фінансова політика, тож порівнювати марно. А що, вам манівео дали у таком віці 16 штук?
Ага дали 16 в мене 20 МФО )))

В судi з енотами i без акценту на вiк можна впоратись.Мене хвилюе той факт,що молодь починае доросле життя з такого досвiду...Якщо не секрет,як сталось що у Вас 20 займiв та ще й з такими тiлами?Просто цiкаво...

В судi з енотами i без акценту на вiк можна впоратись.Мене хвилюе той факт,що молодь починае доросле життя з такого досвiду...Якщо не секрет,як сталось що у Вас 20 займiв та ще й з такими тiлами?Просто цiкаво...
Непоняв щераз

Я прошу прощение,я рано проснулась?
Или сообщение вброс?Провокация на форум?Что тут учат брать кредит и не отдавать?
Чесн слово 3 раза прочитала.

:oops: Зрозумiло...Дякую)
Post automatically merged:

Я прошу прощение,я рано проснулась?
Или сообщение вброс?Провокация на форум?Что тут учат брать кредит и не отдавать?
Чесн слово 3 раза прочитала.
Где учат?..Вы недоспали...

При чем вброс?Человек вляпался по уши,а теперь готовит себя к разным моментам.В том числе и к суду.
Но я вижу только это

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі