Якщо програю суд з Бізнес Позикою, які наслідки очікувати?

• Автор теми Автор теми MarkozM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K
Чи був договір нотаріально завірений? Це важливо.
Якби нотаріально завірений договір, то мабуть не існувало б стільки б цих грьобаних МФО)
Поясніть , може ми щось не знаємо, чому ж саме це так важливо

Они все не заверены, но толку от этого 0
Первое, что у меня спросил адвокат заверен ли договор нотариально, если нет то всё, правда ещё кроме этого у просящих достаточно косяков было. Не пожалейте денег, наймите адвоката нормального.
TarASS я розумію що ви спеціаліст, але щось з нікому зробіть.)

Останнє редагування:
Первое, что у меня спросил адвокат заверен ли договор нотариально, если нет то всё, правда ещё кроме этого у просящих достаточно косяков было. Не пожалейте денег, наймите адвоката нормального.
TarASS я розумію що ви спеціаліст, але щось з нікому зробіть.)
Якийсь дивний у вас адвокат. Це повний брєд. І що значить "якщо не завірений нотаріально - то всьо". Всьо - це що?))) якщо, звісно, ви про ВНН - то звісно це так. В суді ВНН зноситься. А от якщо шарага подає до суду, то тут нотаріально чи ні - не має значення взагалі. Ви просто трошки не зрозуміли, що це дві різні речі

Якийсь дивний у вас адвокат. Це повний брєд. І що значить "якщо не завірений нотаріально - то всьо". Всьо - це що?))) якщо, звісно, ви про ВНН - то звісно це так. В суді ВНН зноситься. А от якщо шарага подає до суду, то тут нотаріально чи ні - не має значення взагалі. Ви просто трошки не зрозуміли, що це дві різні речі
Да, вибачаюсь. Я трохи сплутав

Доброго дня. Брав в них кредит на суму 20000, спочатку оплачував потім не зміг, нарахували проценти - два рази платив їх щоб відмахалися.. якось спілкувався з ними на рахунок закриття за тіло, я був готовий тоді закрити, але ні не хотіли навіть слухати, на тому і забив на них. А зараз ні грошей ні бажання платити їм (або комусь ще) в мене немає.
Пройшов деякий час, місяці три - передали справу у якусь адвокатську контору. Ті мені на пошту прислали листа що готуються до суду. Ок. Якщо я програю які наслідки мені очуківати?
Офіційно ніде не працюю. На картках грошей немає, з майна хіба що частина квартири батьківської на мене записана. Наразі в Україні не перебуваю і повертатись у найближчі роки два не планую..
Чесно так би і забив на то все. Але трохи турбуюсь за родичів. Чи будуть вони псувати їм життя, дзвонити на роботу, чи можуть накласти арешт на майно сім'ї?
Дякую
Мені щойно в Дії прийшло що БП подали в суд і засідання призначено на 22 квітня 2025 р. От не знаю,йти в суд чи проігнорувати і яких наслідків чекати? Чи БП і суд можуть прислати листа на роботу?

Назад
Угорі