varvar
Форумчанин
- Дописи
- 152
- Реакції
- 103
- Бали
- 193
varvar не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
приводите сестру свою на форум! Будем знакомиться)чотири
Post automatically merged:
Слава Богу що не робив. Янгол охоронець вберіг. Навіть не думайте пролонгувати. Гроші потрачені даремно, а результата 0. Ех.... Якби кілька місяців тому була така розумна.Якщо не робив жодного разу пронлонгсацію, це ж точно суд
Я ж не правий на всі 100 і це шахрайство
У меня тоже в Динеро нету ни одной пролонгации и договора даже нету))Еврогроши я тоже не продливала,так что вы не одниЯкщо не робив жодного разу пронлонгсацію, це ж точно суд
приводите сестру свою на форум! Будем знакомиться)

А откуда вы знаете что нет договора????У меня тоже в Динеро нету ни одной пролонгации и договора даже нету))Еврогроши я тоже не продливала,так что вы не одни
Договор может и есть,но у меня его нету ни на эл.почте,ни в личном кабинете.На многочисленные просьбы прислать договор ,я слышу только отказ.А откуда вы знаете что нет договора????
Якщо би ви взяли кредит по підроблених чи чужих документах, то це є шахрайство. А якщо взяли кредит і не змогли віддати, то в чому шахрайство? А пролонгація то гроші на вітер.Якщо не робив жодного разу пронлонгсацію, це ж точно суд
Если вы неделали пролонгации, значит вы молодец. ?Якщо не робив жодного разу пронлонгсацію, це ж точно суд
Вы с сестрой прям как Бони и Клайд капец и нет пролонгинацыя точно статья подрострельнаячотири
Post automatically merged: