Якісь мерзоти приїхали додому

• Автор теми Автор теми Ol321
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 275
  • Перегляди Перегляди 14K
Сьогодні повторилося, син записав на диктофон розмову, погроз вже не було, але відкрити двері казали, де мама, я не вірю що ти сам, відкрий двері. Блін та що ж це таке лише в мене? Прошу зараз коментуйте по суті, потрібна розумна порада. Оце все не приїжають, вже не діє. Прошу по суті...

Что там хоть в размове ? Кто они ? интересно очень

Хто-хто ???миші...
Як все таки час змінюється. Ніхто не вірить в приїзди, опис майна, суд, тюрму. ЕХ?Прям до сліз жалко ...вона ж писала, старалась

Хто-хто ???миші...
Як все таки час змінюється. Ніхто не вірить в приїзди, опис майна, суд, тюрму. ЕХ?Прям до сліз жалко ...вона ж писала, старалась
Та дело не в недоверии,дело уже в том,что,если это так,почему не примет меры. Есть запись,сама же ТС сказала. Это ее ребенок,чего мы ждём? А если реально квартиру хотят ограбить? Если это не каллы... Время сейчас не сказочное
Мужика ,я так понимаю там нет. Живёт женщина с ребенком...а хз.
ТС,вы не задумались? Сейчас даже старый телек стоит денег,для тех,кому нужна доза ...

Та дело не в недоверии,дело уже в том,что,если это так,почему не примет меры. Есть запись,сама же ТС сказала. Это ее ребенок,чего мы ждём? А если реально квартиру хотят ограбить? Если это не каллы... Время сейчас
Та дело не в недоверии,дело уже в том,что,если это так,почему не примет меры. Есть запись,сама же ТС сказала. Это ее ребенок,чего мы ждём? А если реально квартиру хотят ограбить? Если это не каллы... Время сейчас не сказочное
ТС,вы не задумались? Сейчас даже старый телек стоит денег,для тех,кому нужна доза ...
Я бачу в її діях тільки тупість

Блін, жесть, мужика дзвінками дістав кредитпромінвест, той прийшов , прокураторую угрожає? фух дійсно не ті ванючки. Добре кажуть у страху очі великі? я дуже боюся цієї всієї ситуації, надіюсь у мене виробиться імунітет
Я бачу в її діях тільки тупість
Добре, що ви тут сидите така вся з довсідом хоч куди...

Блін, жесть, мужика дзвінками дістав кредитпромінвест, той прийшов , прокураторую угрожає? фух дійсно не ті ванючки. Добре кажуть у страху очі великі? я дуже боюся цієї всієї ситуації, надіюсь у мене виробиться імунітет
Ну, всё как мы и думали.

Вот тоже самое я говорила соседу, его мать умерла пару лет назад, квартира пустует. Говорю - поселите кого то. А сосед - там ничего нет. Как нет, газовый котел, батареи, стиралка, газовая плита, ему за границей ничего, а наркоману на дозу, очень даже чего.

Кредитпроминвест - Были? не совсем поняла ?

Кредитпроминвест - Были?
Ні, дістали мужика знайомого, він їздив два дні на переговори і не було з ким говорити, бо я на роботі постійно. А я боялась, аж соромно???

Добре, що ви тут сидите така вся з довсідом хоч куди...
Я не Irinagh, ,но отвечу, видела шок соседки,когда приехав с моря,с внуками обнаружила вставленную квартиру. У нас во дворе 11 квартир. И...какие то при...сы тихонько проникли через потолок. Разобрав крышу. Их нашли потом,3 ночи разбирали . А мы никто не видели ...

Назад
Угорі