Якісь мерзоти приїхали додому

• Автор теми Автор теми Ol321
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 275
  • Перегляди Перегляди 14K
Сьогодні повторилося, син записав на диктофон розмову, погроз вже не було, але відкрити двері казали, де мама, я не вірю що ти сам, відкрий двері. Блін та що ж це таке лише в мене? Прошу зараз коментуйте по суті, потрібна розумна порада. Оце все не приїжають, вже не діє. Прошу по суті...
Они "выносили дверь", а сын мужественно зОписывал?
В полиции разводят руками, а в маршрутке все смеются?

Сьогодні повторилося, син записав на диктофон розмову, погроз вже не було, але відкрити двері казали, де мама, я не вірю що ти сам, відкрий двері. Блін та що ж це таке лише в мене? Прошу зараз коментуйте по суті, потрібна розумна порада. Оце все не приїжають, вже не діє. Прошу по суті...
Подумайте, может пришли разбираться левые люди, которых достали звонками за ваши кредиты? В любом случае, ребенок должен звонить вам, а вы - сразу в полицию, акцентируя внимание, что дома один несовершеннолетний, и самой мчаться домой. Наряд обязательно приедет.

Це тільки люди кого дзвінки достали за вас Це не МФО.Точно.

Сьогодні повторилося, син записав на диктофон розмову, погроз вже не було, але відкрити двері казали, де мама, я не вірю що ти сам, відкрий двері. Блін та що ж це таке
Скільки сину років ?

По суті вам вже тут багато написали. Це не шараги точно.

Залиштесь завтра вдома,і нарешті взнаєте хто так лякає вашу дитину.

В таком возрасте ребёнок мог бы уже и ответить через дверь, что звонит родителям и в полицию.
У меня племянник в 8 лет хотел вызвать полицию, когда я проверяла как он запомнил наставлени на случай когда остаётся один дома!

А как то представились? Ну на каком основании вообще просили открыть двери?

по сути- почему ещё не написана заява в полицию с 4-марта, когда якобы к вам ломились первый раз?
имеете ли вы просроченную задолженность банкам или мфо? каким?
если не банкам или мфо, то людям должны что то?
ваши посты- это как вой коллектора- ни о чём, но всем страшно.

Це тільки люди кого дзвінки достали за вас Це не МФО.Точно.
Хм,я вже сама сумніватись почала... Хочу щоб попали нарешті на мене
Скільки сину років ?
11

Прошу зараз коментуйте по суті, потрібна розумна порада.
Яку ви чекаєте пораду ?
Заява в поліцію.
Вимагати відкрити двері без присутності батьків супроводжуючи це діями щодо спроби проникнення - вже є ознаками злочиного наміру як на мене.

По суті вам вже тут багато написали. Це не шараги точно.
Але хто ж тоді? маю банків 5 (кредитки) платити не збираюся зараз, але прострочок ще не маю, в людей гроші не позичала

Назад
Угорі