Якісь мерзоти приїхали додому

• Автор теми Автор теми Ol321
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 275
  • Перегляди Перегляди 14K
Пишіть адресу,зараз знайдемо їздуні

Пишіть адресу,зараз знайдемо їздунів???

Пишіть адресу,зараз знайдемо їздунів???
полтава.на фурманова встречу если что)

Таки так. Форум заповнили стайні, соц інженеркою почали займатись. Перше було тв, газети - промивали мозок нашим батькам.. тепер дійшла черга і сюди пробують мити мозок і нам.

Кстати, получается к вам приехали, ломились в двери, но даже не оставили никакой бумажки? Не обклеили подъезд? Не приходило смс?
Та я больше чем уверен, что это галимый вброс, ибо параноя, ибо человек должен сам уже не знает кому. Но это точно не Мфо!

Окхарт не берите, берите Кэптан Морган.)))
кстати у меня есть друг с луганска,так он меня напоил сначала капитаном,потом окхартом.и говорит -чувствуешь разницу.а я ему-оно с одной бочки лито.так он мне пару лет это вспоминал))))

Так, гостей не волнуют вкусы хозяина.) А почему у вас Фурманова не переименовали?)
переименовали естесно.только привычка то осталась.
Так, гостей не волнуют вкусы хозяина.) А почему у вас Фурманова не переименовали?)
а ты сама откуда то)

4 часа машиной. У вас красиво.
Был я у вас в области на одном фестивале) нафестивалились хорошо)
Был я у вас в области на одном фестивале) нафестивалились хорошо)
Ты не с Конотопа?)

Не знаю, що робити. Вдома був лише син, йому 11 років. Ці мерзоти (навіть не знаю з якої шарашки) приїхали, почали товкти в двері, морально давили, мов твоя мама винна нам гроші, скажи їй хай віддасть, інакше завтра тут буде поліція. Цей в розпачі телефонує мені, все це розповідає. Порадьте, що робити. В мене нема бажання жити в рідній хаті, але я розумію, що маю триматися, хоча страшно думати, що може бути завтра... Як правильно мені діяти підкажіть хтось будь ласка
зачастили они к вам, а вы всё никак не поймёте кто?
как говорил Станиславский: нихя не верю.
1617654752360.png

https://anticollector.ua/threads/vyezdnaja-gruppa-priezzhala.26778/post-1227939

Назад
Угорі