Якісь мерзоти приїхали додому

• Автор теми Автор теми Ol321
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 275
  • Перегляди Перегляди 14K
Ко

Ко мне тоже приезжали домой. Меня не было, но был кот дома. Тоже кричали ему открыть дверь... Даже не знаю кто это....
Может и ко мне приезжали?) Точно! Вот кто попугая матерных частушек научил)))

Був мужик з жінкою, я б припустила той варіант, але в нас нема парочок таких, щоб бахнули разом і пішли рішати питання
Був хряпнувший сосед и трезвая соседка с другой квартиры(дома)...

Вкладення

• cc40abd9bb9e144c6937b293e3f4629f.webp
    cc40abd9bb9e144c6937b293e3f4629f.webp
    21.5 Кб · Перегляди: 85
Ко

Ко мне тоже приезжали домой. Меня не было, но был кот дома. Тоже кричали ему открыть дверь... Даже не знаю кто это....
За стрес,що постійно переживає ваш кіт,через їздунів.Ви йому зобов'язані представити відпочинок в якомусь Cat пансіонаті?

Может и ко мне приезжали?) Точно! Вот кто попугая матерных частушек научил)))
Ахах) я, конечно, не сталкивался вживую с работниками шараг, к сожалению.Просто на форуме уже так пытаются раздувать эти пугалки насчёт приезда. Но, допустим, ко мне они приехали) И что?)

Ахах) я, конечно, не сталкивался вживую с работниками шараг, к сожалению.Просто на форуме уже так пытаются раздувать эти пугалки насчёт приезда. Но, допустим, ко мне они приехали) И что?)
Так они вживую тоже стараются не сталкиваться ни с кем))) Но этих пугалок я тоже не понимаю. Подумаешь, приехали, постучали, взяли люлей, уехали. Алгоритм прост до невозможного) Но не едут к нам)

Не знаю, що робити. Вдома був лише син, йому 11 років. Ці мерзоти (навіть не знаю з якої шарашки) приїхали, почали товкти в двері, морально давили, мов твоя мама винна нам гроші, скажи їй хай віддасть, інакше завтра тут буде поліція. Цей в розпачі телефонує мені, все це розповідає. Порадьте, що робити. В мене нема бажання жити в рідній хаті, але я розумію, що маю триматися, хоча страшно думати, що може бути завтра... Як правильно мені діяти підкажіть хтось будь ласка
Скоты конченные. Выйти и башку прострелить на месте.

Ко

Насколько помню, так Ваш кот кредитов и набрал, вот пусть и ездят к нему. Сам виноват.

Ol321, Налепите на дверь наклейку :" Объект находится под охраной". Если это малохольные соседи, их это отпугнёт.

Прекрасно вони знають скільки у вас кредитів.По цій причині і не вірю,що це МФО.Ну от чесно їздять,судячи з тем на форумі,до нових користувачів.Но не їдуть до тих в кого рік прострочки і більше.
так хочу щоб до мене хоч хтось прийихав)))))

Кстати, получается к вам приехали, ломились в двери, но даже не оставили никакой бумажки? Не обклеили подъезд? Не приходило смс?
Ни что так не пугает людей, как таинственность и загадочность...

Назад
Угорі