Якісь мерзоти приїхали додому

• Автор теми Автор теми Ol321
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 275
  • Перегляди Перегляди 14K
Добре,новий метод.Але кому платити?Це дурістіка якась.З такими їздунами і фірма прогорить?
Я от теж не розумію такого підходу. Всім й одрузу платити чи що... Хай помріють, зброд.

Вообще не понимаю, как люди не боятся тарабанить в чужую дверь... У меня немолодая мама, живёт одна. У нее в веранде на почетном месте стоит гвоздодер, есть перцовый баллончик и злющий бульмастиф, я сама боюсь к ней тарабанить.
Я боюсь представить что у тебя на почетном месте...

Не знаю, що робити. Вдома був лише син, йому 11 років. Ці мерзоти (навіть не знаю з якої шарашки) приїхали, почали товкти в двері, морально давили, мов твоя мама винна нам гроші, скажи їй хай віддасть, інакше завтра тут буде поліція. Цей в розпачі телефонує мені, все це розповідає. Порадьте, що робити. В мене нема бажання жити в рідній хаті, але я розумію, що маю триматися, хоча страшно думати, що може бути завтра... Як правильно мені діяти підкажіть хтось будь ласка
1.Пиз...шь;
2.Соседа достали звонками, от он хряпнул и пошел розбираться.
Не з моїм щастям...
Если не ездят, значит не ездят!!!

Не знаю, що робити. Вдома був лише син, йому 11 років. Ці мерзоти (навіть не знаю з якої шарашки) приїхали, почали товкти в двері, морально давили, мов твоя мама винна нам гроші, скажи їй хай віддасть, інакше завтра тут буде поліція. Цей в розпачі телефонує мені, все це розповідає. Порадьте, що робити. В мене нема бажання жити в рідній хаті, але я розумію, що маю триматися, хоча страшно думати, що може бути завтра... Як правильно мені діяти підкажіть хтось будь ласка
Удивительное совпадение:ездуны из шараг застают только детей дома. Если бы они ездили, то кого-либо из форумчан заставали дома.

В последнее время много однотипных тем про ездунов, похоже на их смс-ки, мы едем, мы приезжали, мы едем....

1.Пиз...шь;
2.Соседа достали звонками, от он хряпнул и пошел розбираться.

Если не ездят, значит не ездят!!!
Був мужик з жінкою, я б припустила той варіант, але в нас нема парочок таких, щоб бахнули разом і пішли рішати питання

Я не верю, по крайней мере в то, что это были шараги

Ко
Був мужик з жінкою, я б припустила той варіант, але в нас нема парочок таких, щоб бахнули разом і пішли рішати питання
Ко мне тоже приезжали домой. Меня не было, но был кот дома. Тоже кричали ему открыть дверь... Даже не знаю кто это....

Назад
Угорі