Які МФО з'явилися під час війни?

• Автор теми Автор теми Таня2209
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 5K

Таня2209

Читач
Дописи
13
Реакції
4
Бали
128
Таня2209 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі цікавить мене така тема які МФО з'явилися після війни, одразу кажу цікавлюся просто так) без дальшого використання ,маю і так їх дуже багато.
Я знаю такі як:
Фінбар,финХ,та від зе кредит.

Доброї ночі цікавить мене така тема які МФО з'явилися після війни, одразу кажу цікавлюся просто так) без дальшого використання ,маю і так їх дуже багато.
Я знаю такі як:
Доброї ночі.Це капець.Тут з ціми новинами голову не завжди можеш до ладу привести,а вони диви які спритні та завзяті..як гриби після дощу.Цікавтеся ліпше іншою темою.Бо нам дуже ретельно нав'язують негатив..мозок його дуже гарно сприймає.А от щоб щасливими людьми бути то вже треба вчитися.

Доброї ночі.Це капець.Тут з ціми новинами голову не завжди можеш до ладу привести,а вони диви які спритні та завзяті..як гриби після дощу.Цікавтеся ліпше іншою темою.Бо нам дуже ретельно нав'язують негатив..мозок його дуже гарно сприймає.А от щоб щасливими людьми бути то вже треба вчитися.
Я з вами згодна на ?%то просто зацікавилась більше нічого)) бачу штучний інтелект пише що іх дуже багато, краще би їх зовсім не було ((а так це просто тема не більше.

Я з вами згодна на ?%то просто зацікавилась більше нічого)) бачу штучний інтелект пише що іх дуже багато, краще би їх зовсім не було ((а так це просто тема не більше.
багато..та нехай це все буде подалі від нас..ми вже свою порцію МФО скуштували) більше не треба..

Я знаю такі як:
FinX и зе кредит давно появились, зекредит закрытся успел. Появились Финбар и Кредисенд, топ1, финсфера, технофинанс

багато..та нехай це все буде подалі від нас..ми вже свою порцію МФО скуштували) більше не треба..
???Це точно
FinX и зе кредит давно появились, зекредит закрытся успел. Появились Финбар и Кредисенд, топ1, финсфера, технофинанс
Знаю таких бачила на форумі

Знаю по собі, цікавитись людина може , тільки тоді коли хоче взяти , тим більше після того як має багато вже за спиною.

Знаю по собі, цікавитись людина може , тільки тоді коли хоче взяти , тим більше після того як має багато вже за спиною.
Ні я брати більше не збираюся, мені просто цікаво стало,може вони зменшилися,а вони навпаки збільшується

Ні я брати більше не збираюся, мені просто цікаво стало,може вони зменшилися,а вони навпаки збільшується
Так, може вам цікаво. Нічого не маю проти. Просто коли я цікавилась новими шарагами, то таки хотіла взяти. Отак по другому колу влізла, нажаль.

? В Україні до повномасштабного вторгнення Росії працювало 144 мікрофінансові організації. Зараз із залишилося 98.
А штучний інтелект казав що їх близько 300, добре що значно зменшилися вони

Появилcя клон микрокеша FCredit еще.
Сейчас их массово лицензии лишают, так что исчезают в разы больше, чем появляются, может через год их будет единицы.

Появилcя клон микрокеша FCredit еще.
Сейчас их массово лицензии лишают, так что исчезают в разы больше, чем появляются, может через год их будет единицы.
Дай бог чтобы так и было
У него данные за 21 год
Ааа вот в чем дело, спасибо за разъяснения

А штучний інтелект казав що їх близько 300, добре що значно зменшилися вони
ну Вам хоть стало легче что число мфо уменьшилось? мне после начала просрочек вообще стало пое.бать сколько этих мфо.

Ну ти ж бачиш..Людина переживає..)
Не переживаю все хорошо сарказм лишний)))
лучше бы она в чатгпт что-то искала по финансовой грамотности)
А чем вам моя грамотность мешает??? Не нравится не читайте,всего хорошего.

мне - ничем. а вот для мфо в самый раз. иначе зачем Вы ночью начинаете искать новые мфо.
Сейчас масса негативнвх новостей на людей направлены,может быть Татьяна таким образом переключается..другой вопрос,что это не совсем та тема..когда любопытство здравое - это очень классно.Профилактика деменции в зрелом возрасте

Назад
Угорі