Які МФО схвалюють при поганій історії?

• Автор теми Автор теми AnatoliiHorin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 797

AnatoliiHorin

Форумчанин
Дописи
52
Реакції
25
Бали
308
AnatoliiHorin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, які МФО дають кошти при поганій історії, або не провіряють її?

Будь-які їм все рівно на історію. У мене в свій час коли вже мав більше десятка мфо в просрочці все рівно схвалювали. Але краще таки не треба,краще вже в банк,як прижало)

Будь-які їм все рівно на історію. У мене в свій час коли вже мав більше десятка мфо в просрочці все рівно схвалювали. Але краще таки не треба,краще вже в банк,як прижало)
Хто видасть кредит в банку людині яка була повязана з мфо?
Я вже не говорю про те що у неї протермінування по ним

Хто видасть кредит в банку людині яка була повязана з мфо?
Я вже не говорю про те що у неї протермінування по ним
Ну,з протермінуваннями ні,але якщо небагато мфо і не в просрочці - видадуть. Якщо ще й зп на цей банк,то точно. Правда невелику суму,і скоріш за все кредитку з вкрай невигідними %. Але все одно краще мфо.

Ну, с просрочками нет, но если немного мфо и не в просрочке – выдадут. Если еще и спи на этот банк, то точно. Правда небольшую сумму, и скорее всего кредитку с крайне невыгодными %. Но все равно лучше мфо.

У меня нет просрочки в мфо пока, но банки все равно отказывают в кредите.
Есть кредиты в Приват,Моно,ПУМБ.
Хотіла взяти в інших банках,но не дали.

Звісно не дали) вони побачили по кі скільки на вас відкрито договорів і адекватно розуміють кредитне навантаження яке ви створили + потенційні ризики
Мені також відмовляли в банках, хоча в моно були успішно закриті і активні кредити

Я от думаю як це мені єОселю оформити, який банк одобрить мені ліміт в 2кк гривень коли вони побачать мою кі?) там більше 250+ кредитів за весь час, штрафи порушення і т.д

Якщо Ви зв'язалися з МФО, хоч і все вчасно вносите, 90% банків кредит не нададуть.

Конечно не дали) они увидели пока на вас открыто договоров и адекватно понимают кредитную нагрузку которую вы создали + потенциальные риски
Мне также отказывали в банках, хотя в моно были успешно закрыты и активны кредиты

Я вот думаю как это мне есть Обитель оформить, какой банк одобрит мне лимит в 2кк гривен когда они увидят мою ки?) там больше 250+ кредитов за все время, штрафы нарушения и т.д
Я так и думала.Скоро будет треш,платить кредиты Мфо и банки никак не получится.Тяну сама семью и маму,как выкручиваться буду ещё пока не понимаю.

Я так и думала.Скоро будет треш,платить кредиты Мфо и банки никак не получится.Тяну сама семью и маму,как выкручиваться буду ещё пока не понимаю.
Не знаю що і порекомендувати у вашій ситуацій.
Сил вам і терпіння

Хотя при наличии МФО, ПУМБ еще и лимит на карте поднимал, странные
Пумб заблокировал карту,только могу кредит вносить.

Не знаю что и порекомендовать в вашей ситуации.
Сил вам и терпение
Справлюсь,буду думать как выкручиваться.Терпения точно не помешает.

Хоча при наявності МФО ,ПУМБ ще й ліміт на карті підіймав , дивні
Мені моно на наступний же день, коли я погасив всі мфо, дав ліміт 10+10
але потім мабуть побачили кому вони це дали і забрали це все протягом днів 3)

Хоча при наявності МФО ,ПУМБ ще й ліміт на карті підіймав , дивні
Це можливо при особистому рішенні менеджера, який не подавав на перевірку. Новий кредит майже точно не дадуть. Але, звісно, все може бути...мені не дали)

Назад
Угорі