Які МФО самі противні і можуть пакості робити?

• Автор теми Автор теми Olga92
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 5K
Та навіть місяця прострочки немає😅 про старфін тут навіть не пишу бо читала вже про них у вас. І ну нахрен, ще ті скотини, зійшлися на списанні штрафу якщо внесу оплату, тепер ігнорують мене та пишуть типу у смс типу я відмовилась сплачувати
Тюю, рано ще)) ігнорте всіх і читайте форум

Можливо, я з цим вперше зіткнулась. Раніше навіть не думала про ці кредити і не знала як то все працює. Тому завтики можуть бути

La consulting
Шкода ваших грошей. То такі юристи, що кожен форумчанин, який тут більше місяця-двох, може бути таким юристом((

Привіт) в мене по 12 МФО, всі з просрочкою від 1 до 2 місяців. Підкажіть, які зі списку самі противні і можуть пакості робити( колажі, погрози, дзвінки на роботу), щоб закривати їх першочергово, а які більш менш адекватні? На даний момент Єгроші продали в Кредитпромінвест, ті погрожували мені і родині, дзвонили на роботу, закрила їх на максимально не вигідних умовах, не витримала.
Зекредит, Маніфою, Манівео, Навсе, Майкредит, Мілоан, Алекс, Кредит7, КредитПлюс, Селфі, Банана і Бізнеспозика.
у мене із самих противних це Є гроші, продали кредипрому, а ті на другий день вже балуються підміною номера (ну догадусь що вони), і вже дістали багатьох дзвінками.

Хочу взяти позику в МФО маю погану кредитну історію. Хочу погасити кредитку в банку. Хочу на термін 14 днів десь взяти, без проштрафлювання, віддати в срок МФО. Яка сама толкова, зі всіх. Вони всі погані, але ж є з чого вибрати сумма 15 000

мы не рекомендуем мфо и где взять денег. Да и не даст тебе никто сходу 15к

Хочу взяти позику в МФО маю погану кредитну історію. Хочу погасити кредитку в банку. Хочу на термін 14 днів десь взяти, без проштрафлювання, віддати в срок МФО. Яка сама толкова, зі всіх. Вони всі погані, але ж є з чого вибрати сумма 15 000
З поганою кредитною історією вам дадуть максимум по1-2тис. кожна МФО. Наберетеся купу під 0.01%, щось трішки не так піде і вас реально засмокче в ще більші проблеми. Про що вам і кажуть тут і в сусідній темі. Якщо питання в 1-2 тижнях, краще ідіть в банк і домовляйтеся з ними безпосередньо, може і підуть назустріч.

З поганою кредитною історією вам дадуть максимум по1-2тис. кожна МФО. Наберетеся купу під 0.01%, щось трішки не так піде і вас реально засмокче в ще більші проблеми. Про що вам і кажуть тут і в сусідній темі. Якщо питання в 1-2 тижнях, краще ідіть в банк і домовляйтеся з ними безпосередньо, може і підуть назустріч.
Йому дадуть більше.
Мені з моїми стародавніми боргами пропонували пʼятірку під 0,01%.
Де - не скажу, у нас форум не про це.

Автор, ви в агонії. Ви боїтесь прострочити банківський платіж на 10-15 днів, про які мфо може йти мова?
Ви закопуєте себе дедалі глибше, зупиніться

Фродо, Ознайомтесь будь ласка з правилами форуму.
Ми не радимо де взяти чи як свідомо не платити.
Навпаки як туди не влазити, а якщо все ж таке відбулося - не зариватись ще глибше.
Не бігайте по темах з запитаннями де взяти. Бо можете отримати бан і потягнути за собою порадників.

Кредиткаса взагалі дзвонять комусь з оточення? Хотіла додати людину як контактну особу(людина попереджена та надала згоду), а ті у відповідь що нікому дзвонити не будуть тому що я брала кредит та відповідальність несу я. З форумів зрозуміла що вони взагалі не лояльні та вирішують майже все через суд

Кредиткаса взагалі дзвонять комусь з оточення? Хотіла додати людину як контактну особу(людина попереджена та надала згоду), а ті у відповідь що нікому дзвонити не будуть тому що я брала кредит та відповідальність несу я. З форумів зрозуміла що вони взагалі не лояльні та вирішують майже все через суд
КК сама мені не дзвонила, але вони віддають на прозвон Дебтфорт і на юридичні маніпуляції Юридичному Стимулу. Але я на приклад комунікував нещодавно з ними напряму без посередників. Просточка з квітня, наразі про суди не йдеться. Юридичний Стимул взагалі пропав десь)

Назад
Угорі