Які МФО самі противні і можуть пакості робити?

• Автор теми Автор теми Olga92
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 5K
Та я відправила документи на реструктуризацію, підключила юриста. А ці всі контори наче оскаженіли коли дізнались про це
Нащо вам юрист і реструктуризація? Мені здається план має бути заплатити чим по меньше, а не чим по більше...

Нащо вам юрист і реструктуризація? Мені здається план має бути заплатити чим по меньше, а не чим по більше...
Реструктуризація це те що змін мені запропонувати юрист, щоб я платила за тіло кредиту, а % та штраф списати
Компанія яка займається клієнтами у яких є проблеми з заборгованістю, домовились на те що мені підготують документи на реструктуризацію, де я буду платити лише за тіло кредиту

Реструктуризація це те що змін мені запропонувати юрист, щоб я платила за тіло кредиту, а % та штраф списати

Компанія яка займається клієнтами у яких є проблеми з заборгованістю, домовились на те що мені підготують документи на реструктуризацію, де я буду платити лише за тіло кредиту
розвели вас на гроші

:питання:

Якщо шарага захоче піти на зустріч щоб ви закрили за тіло вона ітак це зробить і ніякий юрист вам не потрібен, а якщо вона не захоче щоб ви закрили за тіло то ніякий юрист вам і не поможе. Це розвід на гроші.

Якщо шарага захоче піти на зустріч щоб ви закрили за тіло вона ітак це зробить і ніякий юрист вам не потрібен, а якщо вона не захоче щоб ви закрили за тіло то ніякий юрист вам і не поможе. Це розвід на гроші.
Поки що деякі ідуть на зустріч після того листу

Назва у компанії є?

Можливо, я з цим вперше зіткнулась. Раніше навіть не думала про ці кредити і не знала як то все працює. Тому завтики можуть бути

La consulting
Зрозуміло :facepalm1:

Почитайте :

Вітаю,вас розвели

Тем паче про усе це,ви самі можете домовитися

ем паче про усе це,ви самі можете домовитися
1729775664788.webp

Більшість підуть на зустріч і без цього листа) по кожній є інфа на форумі. Питайте якщо шо)
Фінсфера, кредиткаса та слонкредит не йдуть на зустріч. Кажуть що реструктуризації нема і списувати нічого не збираються

Фінсфера, кредиткаса та слонкредит не йдуть на зустріч. Кажуть що реструктуризації нема і списувати нічого не збираються
В них така робота так казати))) Який термін прострочки? Фінсферу і Слонів закрив за тіло після ~2місяців. з Кредіткасою важче, після півроку пропонують 1,5 тіла і нижче ніяк але я ще поторгуюсь)))

Слони абсолютно лояльні,фінсфера трохи вперта,кредит каса дійсно не йде

Можливо, я з цим вперше зіткнулась. Раніше навіть не думала про ці кредити і не знала як то все працює. Тому завтики можуть бути

La consulting
Ждём от Вас объективный отзыв на форуме после сотрудничества. Не забудьте только, пожалуйста. Это очень важно
Увы...
Буду знати, краще б закрила тоді один кредит ніж платила їм
К сожалению, тут я полностью согласен...
Зачем вам вообще реструктуризация? Не идут - ну и ладно, хрен на них. Потом пойдут на тело. В суде все равно больше, чем тело + процент по сроку кредитования ничего не получат
списувати нічого не збираються
Это вообще не ваша проблема.
Слони абсолютно лояльні
Что, собственно, удивляет
кредит каса дійсно не йде
Не будь столь категоричным. Идёт. *****. (* звёздочки потому, что нельзя на форуме окне писать. Забанят.)

В них така робота так казати))) Який термін прострочки? Фінсферу і Слонів закрив за тіло після ~2місяців. з Кредіткасою важче, після півроку пропонують 1,5 тіла і нижче ніяк але я ще поторгуюсь)))
Та навіть місяця прострочки немає😅 про старфін тут навіть не пишу бо читала вже про них у вас. І ну нахрен, ще ті скотини, зійшлися на списанні штрафу якщо внесу оплату, тепер ігнорують мене та пишуть типу у смс типу я відмовилась сплачувати

Та навіть місяця прострочки немає😅 про старфін тут навіть не пишу бо читала вже про них у вас. І ну нахрен, ще ті скотини, зійшлися на списанні штрафу якщо внесу оплату, тепер ігнорують мене та пишуть типу у смс типу я відмовилась сплачувати
Це зарано для нормальних умов,почекайте трохи...але доведеться трохи потерпіти дзвінки і т.д,але раджу вам просто мороз ти їх, і чекати умов,не спілкуватися зовсім,смс буде багато,погроз,але частіше за все це просто слова
Всім привіт, хочу щоб можливо хтось заспокоїв або ще більше напряг, бо з цими дзвінками та смс в мене скоро буде нервний зрив, бо вже і так не їм та не сплю майже. В мене э багато кредитів, та я не знаю які найпротивніші і будуть дзвонити рідним, в убкі перевіряла рідних я не додавала там тільки мій номер є навіть писала у підтримку сказали що тільки мій номер там. Підкажіть які реально мужуть дзвонити рідним/погрожувати і тд, нахапалась де тільки можна на велику і невелику суму але сума загальна 130к
Кредіт плюс, клік кредіт, майкредіт, панго, аміго, мілоан, слон кредіт, фінсфера, кредіт каса, аванс кредіт, панго, манівео, сан кредіт, лімон кредіт
Сан закрила через місяць+- за тіло, дзвонили тільки мені,так само і аванс,лімон закрили на днях тіло +1000, майкредит, клік кредит тихенькі,але пропозиції будуть
Панго люблять роботам діставати,аміго,мілове одна шарашка на тіло -1000 .2000 можно добитися

Назад
Угорі