Які МФО саме найбільше надоїдають звонками і листами?

• Автор теми Автор теми Вадим 1606
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 858
Яещо чесно-всі.Зі свого списку можу сказати що кешбері самі доставучі по звінкам.Ну прям з первих днів атакували.Вони нікуди не телефонували.Деякі з початку прострочки звонили часто.Потім призупинили.Ну а писать і звонить ім ніхто не заборонр.Ібо робота в них такая,сидіть і звонить .сидвть і писать.

Які МФО саме найбільше надоїдають дзвінками і листами
В кожного по різному.Когось можуть за тіло 1000 гр. діставати,когось за 10000 гр.не особо.....Все індивідуально...На форумі по всім МФО інфа є,читайте.

Монетка наярює другу мого чоловіка ( його кредит) уже три дні. Він посилає, говорить, що не знає такого, а вони всеодно дзвонять. Питання : звідки вони знають, що він друг? Колись, років 10 назад, я брала гроші у кредитній спілці, він був поручителем. Можливо, там знайшли контакти. Швидкогроші - невгамовні. Дзвонять по сто разів моїй мамі, моєму брату, сестрі чоловіка. Ми - сніжинки, а сестрі не доходить, що він номер не давав, і слухає їх погрози. Ще в неї така робота, що повинна відповідати на дзвінки.

Монетка наярює другу мого чоловіка ( його кредит) уже три дні. Він посилає, говорить, що не знає такого, а вони всеодно дзвонять. Питання : звідки вони знають, що він друг? Колись, років 10 назад, я брала гроші у кредитній спілці, він був поручителем. Можливо, там знайшли контакти. Швидкогроші - невгамовні. Дзвонять по сто разів моїй мамі, моєму брату, сестрі чоловіка. Ми - сніжинки, а сестрі не доходить, що він номер не давав, і слухає їх погрози. Ще в неї така робота, що повинна відповідати на дзвінки.
Пусть в отделение зайдёт и даст им п.зды,попускаются потом

Не вийде, бо ми живемо в смт, а не в місті. Спеціально не поїде. А порада класна!
Тогда пробовать на горячую линию звонить,начинать со слов что разговор записывается и по ситуации,просить договор где она поручитель и грозится сжечь их притоны)))

Всі доставучі,всі наярюють,але саме більше кредит7 наробив гамна,дзвонили до людей,які до мене стосунку жодного не мають..і то сказали що кредит взятий в одному місяці а взятий він то в іншому,і пролонгація була,а кажуть що ні

У мене найбільш кон***еними були єгроші, і містеркеш (контора с1сок) жару дав.
У мене найбільш кон***еними були єгроші, і містеркеш (контора с1сок) жару дав.
А що творили мистеркеш?бо в мене сьогодні 3 й день прострочки.Пишуть активно.На звінки ніні...чого чекати....

У меня самые доставучие грошивсим,сслоан,глобал. Достали даже тех, с кем вообще не общаюсь. И угрозы были окружению.Меня не сильно трогают,но я с ними и не общаюсь.

Назад
Угорі