які МФО продають ЄАПБ ?

• Автор теми Автор теми олена 1269
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 4K
Продали два кредита до них. Зекредіт тіло 3 000 грн а хочуть отримати 12 000 грн та Слон кредіт тіло 20 000 грн, скільки захочуть навіть не уявляю. Домовитись я так дивлюсь з ними не реально. Максимум на що йдуть це Зе кредіт за 9 700 грн закрити, якось дофіга трішки з тіла 3 000 грн. Боюсь суду бо є майно та не знаю що краще робити далі. Можливо хтось порадить щось, буду дуже вдячний всім
За майно можно не переживать, оно их не касается.

Ознакомьтесь прежде, чем бояться:

Это малая часть!
Посмотрите кейсы юристов. Там побед с еапб хватает

Ознакомьтесь прежде, чем бояться:

Это малая часть!
Посмотрите кейсы юристов. Там побед с еапб хватает
Вражає дійсно, просто не розумію чому вони такі твердолобі. Всі практично йдуть на поступки, розбивають на платежі та хочуть наче зазвичай тіло або трішки більше. А ці уперлись 3 тіла та крапка.

Вражає дійсно, просто не розумію чому вони такі твердолобі. Всі практично йдуть на поступки, розбивають на платежі та хочуть наче зазвичай тіло або трішки більше. А ці уперлись 3 тіла та крапка.
Не хотят на Ваших условиях, рискуют через суд вообще ничего не получить.

Продали два кредита до них. Зекредіт тіло 3 000 грн а хочуть отримати 12 000 грн та Слон кредіт тіло 20 000 грн, скільки захочуть навіть не уявляю. Домовитись я так дивлюсь з ними не реально. Максимум на що йдуть це Зе кредіт за 9 700 грн закрити, якось дофіга трішки з тіла 3 000 грн. Боюсь суду бо є майно та не знаю що краще робити далі. Можливо хтось порадить щось, буду дуже вдячний всім
А коли Ваші кредити продали? Скільки Ви вже у них?
Суду боятись не варто. Варто бути готовим до такого розвитку подій, позитивно налаштованим і впевнено захищатись. ) :bb:

З
А коли Ваші кредити продали? Скільки Ви вже у них?
Суду боятись не варто. Варто бути готовим до такого розвитку подій, позитивно налаштованим і впевнено захищатись. ) :bb:
Зе кредіт в вересні, а Слон ось буквально недавно вони викупили

Доброго дня підскажіть будь ласка які МФО продають єпаб ?
Все. Я так понимаю, у них концепция такая. Суммируют купленные долги по клиенту по максимуму и потом идут в суд. Пока не найдется грамотный юрист, который их остановит))

Назад
Угорі