які МФО продають ЄАПБ ?

• Автор теми Автор теми олена 1269
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 4K
Хтось зміг домовитися з ЄПАБ за тіло?по вайбер хтось звʼязувався з ними ?не можу знайти номер
Я з ними домовився за тіло. Як не дивно,погодилися. Ще й сказали,що на три платежі розділять. А от гарантійку вже 10 днів чекаю.

Все чудєсатєй і чудєсатєй. Страшні ЄАПБ здулись
Оффтоп
Ну ти ж досить довго на форумі щоб пам"ятати як каса невміняєма не йшла на поступки ніколи. Найменьше 1.5 тіла і баста. Роками. Мій скрін 30% ти бачив))

Я з ними домовився за тіло. Як не дивно,погодилися. Ще й сказали,що на три платежі розділять. А от гарантійку вже 10 днів чекаю.
Доброго вечора,а як давно вас продали та вони погодились на тіло?

Доброго вечора,а як давно вас продали та вони погодились на тіло?
Продали відносно недавно. В листопаді минулого року. Тіло можна сказати вони самі запропонували,що дуже дивно. До цього закривав у них два кредити за два тіла, менше не захотіли. АЛЕ! Вони зовсім не спішать з гарантійкою. По іншим двом вони видали через день після погодження суми. А зараз вже 10 день "морозять". Ну,я почекаю. Дадуть - заплачу. Ні - то хай гуляють лісом.

Продали відносно недавно. В листопаді минулого року. Тіло можна сказати вони самі запропонували,що дуже дивно. До цього закривав у них два кредити за два тіла, менше не захотіли. АЛЕ! Вони зовсім не спішать з гарантійкою. По іншим двом вони видали через день після погодження суми. А зараз вже 10 день "морозять". Ну,я почекаю. Дадуть - заплачу. Ні - то хай гуляють лісом.
Мене зекредит продав їм 27.12.2023 мені було тільки смс 04.01.2024, але сестра каже що її звонили та питали чи вона мене знає,вона сказала що не знає мене,то думаю в перших числах будуть кошти чи варто їм самій звонити чи може краще шукати на почту відправляти лист та домовлятись за тіло.
Мене зекредит продав їм 27.12.2023 мені було тільки смс 04.01.2024, але сестра каже що її звонили та питали чи вона мене знає,вона сказала що не знає мене,то думаю в перших числах будуть кошти чи варто їм самій звонити чи може краще шукати на почту відправляти лист та домовлятись за тіло.
Тіло 11к хотят 38600,цікаво чи там відсотки зараз нараховуються?

Також Зекредіт їм продали. Але за тіло вони не захотіли,вперлися в два і все тут. В моєму випадку вони дзвонили мені і на роботу (де відкопали робочий номер???). На пошту вони майже не відповідають. Писав їм за довідки,нуль реакції. Якщо маєте бажання домовлятися,то тільки дзвонити їм.

Тіло 11к хотят 38600,цікаво чи там відсотки зараз нараховуються?
Ні,відсотки вони не нараховують, наскільки я знаю. За два роки по двом кредитам залишилися ті суми,які були перед продажем.

Також Зекредіт їм продали. Але за тіло вони не захотіли,вперлися в два і все тут. В моєму випадку вони дзвонили мені і на роботу (де відкопали робочий номер???). На пошту вони майже не відповідають. Писав їм за довідки,нуль реакції. Якщо маєте бажання домовлятися,то тільки дзвонити їм.

Ні,відсотки вони не нараховують, наскільки я знаю. За два роки по двом кредитам залишилися ті суми,які були перед продажем.
В мене в смс є номер,а на роботу вкрай не хочу щоб звонили,бо офіційно оформилась,а в вас велике тіло?

10000 грн. З нарахуваннями 18000. Не встигли більше,так як брав прямо перед війною. Я взагалі не знаю,де взяли робочий номер,але директор дав ясно їм зрозуміти, що такий тут не працює,і що якщо будуть ще дзвонити,то буде звертатися до НБУ зі скаргою. Після цього перестали дзвонити. Також працюю офіційно.

10000 грн. З нарахуваннями 18000. Не встигли більше,так як брав прямо перед війною. Я взагалі не знаю,де взяли робочий номер,але директор дав ясно їм зрозуміти, що такий тут не працює,і що якщо будуть ще дзвонити,то буде звертатися до НБУ зі скаргою. Після цього перестали дзвонити. Також працюю офіційно.
Директору респект,а ви його попередили?
Значит велика вероятность, что в суд подадут со временем.
Не хочеться,а чому велика вероятність?в вас було подібно?

Все чудєсатєй і чудєсатєй. Страшні ЄАПБ здулись
Думаю предлагают такое тем, с кого стянуть нечего. Поняли, что на всех подряд в суд подавать смысла нет, потому что большое кол-во "висяков" получили.
И сейчас подают в основном на тех, кто офф работу имеет и можно с зп отчислять.
Потому что вы официально трудоустроены, они сейчас активизировались по таким людям.
Сомневаюсь, что они пойдут на сильные уступки вам.

Директору респект,а ви його попередили?

Так,на роботі попередив,що можуть телефонувати. Звісно,трохи отримав по шапці,але в цілому керівництво віднеслося з розумінням. І цікаво,що тільки "європейці" десь знайшли робочий номер.

Думаю предлагают такое тем, с кого стянуть нечего. Поняли, что на всех подряд в суд подавать смысла нет, потому что большое кол-во "висяков" получили.
И сейчас подают в основном на тех, кто офф работу имеет и можно с зп отчислять.

Потому что вы официально трудоустроены, они сейчас активизировались по таким людям.
Сомневаюсь, что они пойдут на сильные уступки вам.
Я оформленна на 0,25% з мінімалки,то я не думаю що вони багато знімут,та вже як буде.

На 1/4 ставки. Наприклад ставка, за повний робочий місяць 6к, а працівник потрібен тільки на неділю в місяць. Тому оформлять на 1/4 ставки, в нашому випадку це 1.5к

На 1/4 ставки. Наприклад ставка, за повний робочий місяць 6к, а працівник потрібен тільки на неділю в місяць. Тому оформлять на 1/4 ставки, в нашому випадку це 1.5к
Так, таке доволі часто практикують у бюджетників, зокрема у медиків та педагогів.

Продали два кредита до них. Зекредіт тіло 3 000 грн а хочуть отримати 12 000 грн та Слон кредіт тіло 20 000 грн, скільки захочуть навіть не уявляю. Домовитись я так дивлюсь з ними не реально. Максимум на що йдуть це Зе кредіт за 9 700 грн закрити, якось дофіга трішки з тіла 3 000 грн. Боюсь суду бо є майно та не знаю що краще робити далі. Можливо хтось порадить щось, буду дуже вдячний всім

Назад
Угорі