Які мфо можуть звонити вночі?

• Автор теми Автор теми Kirrrrr6666
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 564

Kirrrrr6666

Форумчанин
Дописи
82
Реакції
20
Бали
2565
Kirrrrr6666 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім, чи звонили комусь вночі? Другий день вночі телефонний терор вчора було близько 20 дзвінків сьогодні вже 10 думаю що це є гроші

Доброго дня всім, чи звонили комусь вночі? Другий день вночі телефонний терор вчора було близько 20 дзвінків сьогодні вже 10 думаю що це є гроші
Пишіть в НБУ. Мені не телефонували в ночі жодного разу. А скільки у вас просрочка?

Е-гроши. Виключайте телефон на ніч, або на безшумний режим. НБУ мало чим тут допоможе, вони з чистих номерів дзвонять в не представляються. Тому ігнор це найкраще.

Е-гроши. Виключайте телефон на ніч, або на безшумний режим. НБУ мало чим тут допоможе, вони з чистих номерів дзвонять в не представляються. Тому ігнор це найкраще.
Мені просто цікаво чи довго будуть такі дзвінки вночі, а так телефон на беззвучному та і блок невідомих номерів стоїть
Пишіть в НБУ. Мені не телефонували в ночі жодного разу. А скільки у вас просрочка?
Третій місяць пішов

Можете підняти і записати... Якщо будуть згадки номера кредиту чи кому повертати, то це заліт... За таке добряче влетить

Змініть номер телнфону і дайте лише тим, кому довіряєте(хоча не факт що не здадуть ваш номер). Ніде не світіть і добре було б, якщо близьким номер змінити. Або хоча б руколлєр щоб хнати хто телефонує. Нехай якщо що говорять що х вами давно не спілкуються.

Назад
Угорі