Які банки не підключені до АСВП?

• Автор теми Автор теми Dyadjko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 175
  • Перегляди Перегляди 47K

Dyadjko

Форумчанин
Дописи
16
Реакції
14
Бали
5060
Dyadjko не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу відкрити картку, поки розберуся з арештованою. Я в курсі, що банк має повідомити виконавця про відкриття рахунку, але на те піде деякий час.

Додано Адміністратором

Станом на дату підготовки відповіді, інформаційна взаємодія за допомогою АРІ АСВП в частині направлення в електронному вигляді постанов виконавців про арешт коштів та про зняття арешту з коштів боржника здійснюється з наступними надавачами платіжних послуг:

1. Акціонерне товариство Комерційний банк «ПРИВАТБАНК» (код ЄДРПОУ 14360570);
2. Акціонерне товариство «УНІВЕРСАЛБАНК» (код ЄДРПОУ 21133352);
3. Акціонерне товариство «ОКСІ БАНК» (код ЄДРПОУ 09306278);
4. Акціонерне товариство «ТАСКОМБАНК» (код ЄДРПОУ 09806443);
5. Публічне акціонерне товариство АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ІНДУСТРІАЛБАНК» (код ЄДРПОУ 13857564);
6. Публічне акціонерне товариство «БАНК ВОСТОК» (код ЄДРПОУ 26237202);
7. Акціонерне товариство «ПРОКРЕДИТ БАНК» (код ЄДРПОУ 21677333);
8. Акціонерне товариство Акціонерно-комерційний банк «ЛЬВІВ» (код ЄДРПОУ 09801546);
9. Акціонерне товариство «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» (код ЄДРПОУ 14305909);
10. Акціонерне товариство «КРЕДОБАНК» (код ЄДРПОУ 09807862);
11. Акціонерне товариство «ОТП БАНК» (код ЄДРПОУ 21685166);
12. Акціонерне товариство «ІДЕЯ БАНК» (код ЄДРПОУ 19390819);
13. Акціонерне товариство «АГРОПРОСПЕРІС БАНК» (код ЄДРПОУ 35590956);
14. Акціонерне товариство «УКРСИББАНК» (код ЄДРПОУ 09807750);
15. Акціонерне товариство «БАНК АВАНГАРД» (код ЄДРПОУ 38690683);
16. Акціонерне товариство «СЕНС Банк» (код ЄДРПОУ 23494714);
17. Акціонерне товариство «БАНК АЛЬЯНС» (код ЄДРПОУ 14360506);
18. Публічне акціонерне товариство Акціонерний банк «ПІВДЕННИЙ» (код ЄДРПОУ 20953647);
19. Акціонерне товариство "Державний ощадний банк України" (код ЄДРПОУ 00032129);
20. Акціонерне товариство "Альтбанк" (код ЄДРПОУ 19358784);
21. Акціонерне товариство "ІНГ Банк Україна" " (код ЄДРПОУ 21684818);
22. ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО АКЦІОНЕРНИЙ БАНК "УКРГАЗБАНК" (код ЄДРПОУ 23697280);
23. Акціонерне товариство "СКАЙ БАНК" (код ЄДРПОУ 09620081);
24. Акціонерне товариство "Банк 3/4" (код ЄДРПОУ 36002395);
25. Акціонерне товариство «Державний експортно-імпортний банк України» (код ЄДРПОУ 00032112).

Опрацювання постанов про визначення поточного рахунку фізичної особи-боржника для здійснення видаткових операцій, а також повідомлення про припинення дії такої постанови за допомогою АРІ АСВП здійснюється наступними надавачами платіжних послуг:
  • Акціонерне товариство «Комерційний банк «Приватбанк» (код ЄДРПОУ 14360570);
  • Акціонерне товариство акціонерний банк «Південний» (код ЄДРПОУ 20953647).
До переліку надавачів платіжних послуг, якими наразі запроваджено функціонал, який дозволяє на стороні клієнт-банку завантажити вивантажені із АСВП у структурованому вигляді платіжні інструкції на примусове списання коштів, то до таких надавачів платіжних послуг відносяться:
  • Акціонерне товариство «Комерційний банк «Приватбанк» (код ЄДРПОУ 14360570);
  • Акціонерне товариство "Державний ощадний банк України" (код ЄДРПОУ 00032129).

Останнє редагування модератором:
Так то да , но писали что они не ставят арест на счет
Там швидше за все зарплатна карта
Ці банки автоматом блокують рахунки приватбанк, «Універсал Банк», «ОКСІ БАНК», ТАСкомбанк, ІндустріалБанк, «Банк Восток», «ПроКредит Банк», банк «Львів», «Конкорд банк», «Райффайзен Банк Аваль», Кредобанк, «ОТП Банк», «Ідея Банк», МетаБанк, банк «Український капітал», «Агропросперіс Банк», УкрСиббанк, РАДАБАНК, «Банк Авангард», «Альфа-Банк».

У мене в ПУМБ відкрито три картки: гривня (пластик) і дві віртуальні: доллар, євро.
В АСВП бачив, що виконавець робив запит про мої рахунки у ПУМБ. То ПУМБ надав лише інформацію про віртуальні картки доллар і євро, а про те що в мене є гривнева картка - ПУМБ цю інформацію не надав виконавцю.
І в мене було відкрито ВП, то арешт був у приваті і в моно. А ПУМБ проігнорував арешт моїх карток.
То на даний момент ПУМБ мене виручає.

У мене в ПУМБ відкрито три картки: гривня (пластик) і дві віртуальні: доллар, євро.
В АСВП бачив, що виконавець робив запит про мої рахунки у ПУМБ. То ПУМБ надав лише інформацію про віртуальні картки доллар і євро, а про те що в мене є гривнева картка - ПУМБ цю інформацію не надав виконавцю.
І в мене було відкрито ВП, то арешт був у приваті і в моно. А ПУМБ проігнорував арешт моїх карток.
Аналогічно було до війни. Поблокували все, крім Пумб. Але запити на розкриття банківської таємниці до Пумб надходив регулярно.

Хочу відкрити картку, поки розберуся з арештованою. Я в курсі, що банк має повідомити виконавця про відкриття рахунку, але на те піде деякий час.
Я користуюсь А-банк, все ок, ні разу не підставили з арештом

А якщо арешт буде по суду, тобто відкрито провадження по суду, це якось впливає? Є різниця? От у автоматичній системі цей банк не блокує, а провадження та арешт по суду - блокує? Підкажіть хто знає...

А якщо арешт буде по суду, тобто відкрито провадження по суду, це якось впливає? Є різниця? От у автоматичній системі цей банк не блокує, а провадження та арешт по суду - блокує? Підкажіть хто знає...
Можно українською мовою :rolleyes:
Що саме і на що має впливати :oops:

Можно українською мовою :rolleyes:
Що саме і на що має впливати :oops:
У передостанньому реченні максимум зрозумілого від мене. Автоматичний арешт рахунків без суду і арешт по провадженню через суд, для банків і блокування рахунків в них є різниця?

У передостанньому реченні максимум зрозумілого від мене. Автоматичний арешт рахунків без суду і арешт по провадженню через суд, для банків і блокування рахунків в них є різниця?
Арешт на рахунок накладає не банк чи суд, а виконавча служба.

Арешт на рахунок накладає не банк чи суд, а виконавча служба.
Ну суті не змінює) Для банків є різниця, автоматично це чи відкрито по суду... бо є банки які блокують по асвп, а які ні.

ПУМБ и ОТП в основном не блокируют счета, даже по запросу исполнителя, ещё Полтава банк не блокирует счет. Монобанк и Приватбанк, Райффайзен банк Аваль одни из самых первых кто блокирует счета сразу.

Ну суті не змінює) Для банків є різниця, автоматично це чи відкрито по суду... бо є банки які блокують по асвп, а які ні.
Ще раз - суд тут ні при чим.
Блокує виконавець. Або через асвп або відправляє відповідну вимогу.
Райффайзен банк Аваль одни из самых первых кто блокирует счета сразу.
В мене у рідного брата Аваль послав науй приватного виконавця і рахунок не заблокував.

ПУМБ и ОТП в основном не блокируют счета, даже по запросу исполнителя, ещё Полтава банк не блокирует счет. Монобанк и Приватбанк, Райффайзен банк Аваль одни из самых первых кто блокирует счета сразу.
От, тобто для інших є різниця для банків, асвп чи запрос? Тобто це все різне? І те провадження, що зараз відкрите по суду ніяк до асвп не відноситься, навіть ящо по ньому буде арешт? Нарешті зрозуміла. Тоді я вибираю пумб.. ?

В мене у рідного брата Аваль послав науй приватного виконавця і рахунок не заблокував.
ОТ, саме про це мова, про різницю в асвп/вимога для банків. Важливий нюанс, я вважаю. Про Аваль не чула, писали що блокують в будь якому разі, тобто з вашим братом то мабуть не правило? Про пумб чула, що не блокують.. залишуся тоді з ним про всяк випадок, бо не за горами проблеми з альфой.
Треба було з банків починати, а не тут. Подзвонили знайомій, звісно є різниця, і все залежить від розпорядження керівництва..

Останнє редагування:

Это здорово, что Аваль так поступил, но это исключение. У меня и моих знакомых Аваль всем заблокировал счета причём на третий день после постановы исполнителя. Поэтому я и написал так про Райффайзен банк Аваль
От, тобто для інших є різниця для банків, асвп чи запрос? Тобто це все різне? І те провадження, що зараз відкрите по суду ніяк до асвп не відноситься, навіть ящо по ньому буде арешт? Нарешті зрозуміла. Тоді я вибираю пумб.. ?

ОТ, саме про це мова, про різницю в асвп/вимога для банків. Важливий нюанс, я вважаю. Про Аваль не чула, писали що блокують в будь якому разі, тобто з вашим братом то мабуть не правило? Про пумб чула, що не блокують.. залишуся тоді з ним про всяк випадок, бо не за горами проблеми з альфой.
Треба було з банків починати, а не тут. Подзвонили знайомій, звісно є різниця, і все залежить від розпорядження керівництва..
Оно относится к АСВП, но на тот момент ОТП банк не был в АСВП. Потом исполнитель пробовал ещё раз свой запрос сделать и через АСВП, но получил отказ в аресте счёта.

аналогично
правда запрос был и на конкорд
тоже послали)

Мій колишній чоловік користується А-банк карткою, до війни не блокували і зараз не заблокована. Хоча в його борг за аліменти більше 200.000грн + штрафи ПДР + Борги в банку.

Назад
Угорі