Якесь чудо написало у Вайбер

• Автор теми Автор теми Vika@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 951

Vika@

Форумчанин
Дописи
137
Реакції
51
Бали
3625
Vika@ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні якесь чудо написало у Вайбер з такого номера, що йому дзвонять за мій кредит у е-гроші, я нічого не відповіла, потім почало погрожувати і обзивати. Це ж номер телефону з Росії, чи не так?
Що за номер телефону +77006930019?

Сьогодні якесь чудо написало у Вайбер з такого номера, що йому дзвонять за мій кредит у е-гроші, я нічого не відповіла, потім почало погрожувати і обзивати. Це ж номер телефону з Росії, чи не так?
Так. Но это ничего не меняет. Блок и усьо. Можно на прощание унизить его.

Що за номер телефону +77006930019?
Це з Казахстана Вам писали))))До мене дуже давно телефонували на вайбер теж типу з такого номеру але говорити не захотіли!!!

Це з Казахстана Вам писали))))До мене дуже давно телефонували на вайбер теж типу з такого номеру але говорити не захотіли!!!
Яка я популярна за мій кредит аж у Казахстан дзвонять :diska4:

Почекайте ще і з Франції зателефонують))))
Ого, у нас з чоловіком, там кредит, до нього чіплялися, написав заяву на кіберполіцію, тепер тишина, прийшла смс, що продали кредит промінвест, за мене вже дістали всіх, кого можна, директору мораль читали, як я така погана можу працювати, заява на кіберполіцію не допомогла

Ого, у нас з чоловіком, там кредит, до нього чіплялися, написав заяву на кіберполіцію, тепер тишина, прийшла смс, що продали кредит промінвест, за мене вже дістали всіх, кого можна, директору мораль читали, як я така погана можу працювати, заява на кіберполіцію не допомогла
До мене як почали телефонувати то з ними поспілкувався мій друг з кібергполіції і все більше не телефонують,смс після цього присилали що за акцією можна закрити !Але я чітко їм сказала що з ними буде розмова тільки через суд,і ніякі акції від них мені не потрібні!

Назад
Угорі