Яке горе з чим зіткнулися МФО

• Автор теми Автор теми anna25mazana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 4K
Виживуть лише великі шараги типу монецвео,дінеро й т.п. де є резервні кошти,якщо власники порахують за потрібне підтримувати їх на плаву.
В них відповідно і клієнтська база найбільша, отже і невозвратів зросте в прогрессії.
В мене особисто ці клоуни ( вірніше їх шавки тліонівці ) вперше запропонували попрощатися за тіло без жодних відсотків і з наданням гарантійного листа.
Хоча, можливо, вплинуло те, що минув рік протермінування по займу і вони розуміють, що в правовому полі їм вже ой як хлопотно буде добитись чогось більшого від тіла.

В них відповідно і клієнтська база найбільша, отже і невозвратів зросте в прогрессії.
В мене особисто ці клоуни ( вірніше їх шавки тліонівці ) вперше запропонували попрощатися за тіло без жодних відсотків і з наданням гарантійного листа.
Хоча, можливо, вплинуло те, що минув рік протермінування по займу і вони розуміють, що в правовому полі їм вже ой як хлопотно буде добитись чогось більшого від тіла.
І в мене просять хоча б тіло,але обіцяють довідку про закриття дати.

І в мене просять хоча б тіло,але обіцяють довідку про закриття дати.
Для мене особисто таліон+ ніхто і з ними я взагалі не збираюсь про щось домовлятись.
А у їхнього "первоисточника" є лише один варіант і то примарний щось з мене взяти - суд.
Ні за тіло ні за півтіла... З цієї шараги почались всі мої качєлі з мфо, так що для мене це особисте )))

Они сейчас поутихнут,пройдет карантин и по-новому работать,будут пытаться выбивать из уже их базы должников!есть же и фантазии их готовы платить!так что кто кто а МФО в минус не уйдут к сожалению

Для мене особисто таліон+ ніхто і з ними я взагалі не збираюсь про щось домовлятись.
А у їхнього "первоисточника" є лише один варіант і то примарний щось з мене взяти - суд.
Ні за тіло ні за півтіла... З цієї шараги почались всі мої качєлі з мфо, так що для мене це особисте )))
В мене також все почалося з манівео,як порахувала скільки я їм за два роки подарувала грошей...

Вкладення

• Безымянный.webp
    Безымянный.webp
    27 Кб · Перегляди: 55
Rammstein, Я їм кращу "унікальну пропозицію" рік назад зробив )))
До тепер не втратила актуальність ???

Останнє редагування:

Вкладення

• images (4).webp
    images (4).webp
    7.2 Кб · Перегляди: 43
Назад
Угорі