Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В них відповідно і клієнтська база найбільша, отже і невозвратів зросте в прогрессії.Виживуть лише великі шараги типу монецвео,дінеро й т.п. де є резервні кошти,якщо власники порахують за потрібне підтримувати їх на плаву.
І в мене просять хоча б тіло,але обіцяють довідку про закриття дати.В них відповідно і клієнтська база найбільша, отже і невозвратів зросте в прогрессії.
В мене особисто ці клоуни ( вірніше їх шавки тліонівці ) вперше запропонували попрощатися за тіло без жодних відсотків і з наданням гарантійного листа.
Хоча, можливо, вплинуло те, що минув рік протермінування по займу і вони розуміють, що в правовому полі їм вже ой як хлопотно буде добитись чогось більшого від тіла.
Мені на наступний день від рівно річної просрочки прислали. Суто за тіло без жодних %.ВаЛиКо, теж писали мені з таліон,але тіло + 50% хотіли..
Для мене особисто таліон+ ніхто і з ними я взагалі не збираюсь про щось домовлятись.І в мене просять хоча б тіло,але обіцяють довідку про закриття дати.
В мене також все почалося з манівео,як порахувала скільки я їм за два роки подарувала грошей...Для мене особисто таліон+ ніхто і з ними я взагалі не збираюсь про щось домовлятись.
А у їхнього "первоисточника" є лише один варіант і то примарний щось з мене взяти - суд.
Ні за тіло ні за півтіла... З цієї шараги почались всі мої качєлі з мфо, так що для мене це особисте )))
Ну Ніяк тебе закрити не можуть))))
Не можуть закрити, бо не можуть спіймати - в мене вЄлІк єНу Ніяк тебе закрити не можуть))))

Не можуть закрити, бо не можуть спіймати - в мене вЄлІк є![]()
![]()
![]()