Яка зараз ситуація з судами і чи враховується військовий стан?

• Автор теми Автор теми Yulia miro
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 7K
Доброго дня! Може хто знає, чи подає Райф зараз до суду/продає колекторам? Маю кредитну карту у них, сукупна заборгованість 160 тис, на прострочці 40тис. Отримала тиждень тому лист, що маю або достроково погасити усе або на протязі місяця оплатити прострочку. Телефонувала їм, казала, що можу поки оплачувати тис 5-8 в місяць, більше на разі не має змоги. Подавала заявку на кредитні канікули - прийшла відмова. Що далі від них можна очікувати? Думаю, що робити - платити скільки можу і вони трохи заспокояться чи уже до суду/продажу готуватися?

Доброго дня! Може хто знає, чи подає Райф зараз до суду/продає колекторам? Маю кредитну карту у них, сукупна заборгованість 160 тис, на прострочці 40тис. Отримала тиждень тому лист, що маю або достроково погасити усе або на протязі місяця оплатити прострочку. Телефонувала їм, казала, що можу поки оплачувати тис 5-8 в місяць, більше на разі не має змоги. Подавала заявку на кредитні канікули - прийшла відмова. Що далі від них можна очікувати? Думаю, що робити - платити скільки можу і вони трохи заспокояться чи уже до суду/продажу готуватися?
Подає до суду. Таку суму не продадуть.
В мене в них було 4 кредити 16к 20к 50к 72к перших три продала Сіті фінанс а по четвертому подали до суду. Сьгодні тільки узнав в дії висвітилось.
Кредитні канікули в них хренові два рази брав.на три місяці. Ту суму яку я повинен був заплатить за три міцяці кидали на тіло кредиту. І в ітозі 72к привратилось в 96к і це якби тіло. Плюс борг по відсоткам 36к.

Чим викидати гроші у повітря,все ж таки краще зачекати суд....

Десь місяць назад пропонували закрити за 50% від суми боргу.
Обо оплатити 25% заборгованості по відцоткам щоб вернуться в графік.

Постанова про опис та арешт майна (коштів) підписується виконавцем, понятими, зберігачем майна, боржником та стягувачем, їх представниками, а також іншими особами, які були присутні при проведенні опису майна (коштів). У разі відмови від підпису осіб, що були присутні при виконанні, про це робиться відмітка в постанові.
Вибачте за крос постінг, але якщо є подібна постанова, а у людини лише частка у квартирі й борг 65к, то це виконавець приїде описувати чи просто арешт ?

Вибачте за крос постінг, але якщо є подібна постанова, а у людини лише частка у квартирі й борг 65к, то це виконавець приїде описувати чи просто арешт ?
просто арешт.
ще не зустрічав, щоб описували частину квартири, за борги по кредитах

просто арешт.
ще не зустрічав, щоб описували частину квартири, за борги по кредитах
Та отож я також так думаю, піду заспокоювати колегу, бо її испугало слово опис, заспокою, що ніхто нічого не забере й навряд прийде)

Доброго дня. В мене продовжується історія з Райффайзен банк Аваль. Суд виніс рішення на їх користь, зобов'язав виплатити їм 76 тис. грн., приватний виконавець відкрив провадження. Цікавить чи може виконавець забрати земельну ділянку яка перебуває у моїй власності.
Товариства з обмеженою відповідальністю «Коллект Центр» про стягнення 69 563, 14 грн основної заборгованості, 22 185, 08 грн процентів на дату відступлення права вимоги, 13 768, 77 грн пені.
Ухалив і поки в дію надійшло вже про те що :
Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

тому поки теж не знаю чого очікувати…

Товариства з обмеженою відповідальністю «Коллект Центр»
Розділ який?
Снимок экрана 2025-03-15 183157.webp

Назад
Угорі