вирус Петя
Читач
- Дописи
- 5
- Реакції
- 1
- Бали
- 1
вирус Петя не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
да.по аваль?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
да.по аваль?
а вы уверены, что боржники не дали им эти бытовые товары сами, чтоб откупиться хоть чем-то. без добровольной отдачи, не думаю, что так легко что-либо изьять законно...Приїжають і описують все зайдіть на їхні торги сетам там навіть дрібниці продають вилучені у боржників
Під кожним лотом є інформація там написано номер провадження та арешт і опис майна зайдіть на сетам та подивіться там всі речі вилучені а якщо добровільно то там пише добровільний продаж.а вы уверены, что боржники не дали им эти бытовые товары сами, чтоб откупиться хоть чем-то. без добровольной отдачи, не думаю, что так легко что-либо изьять законно...
человек же запросто может просто перенести свои ценные вещи соседу или родственнику). и что будут описывать? неработающий холодильник и продавленный диван?)
я думаю, все, что на торгах - люди сами отдают. не желая бороться иначе.
Мав 8 проваджень. Офіс виконавця за два будинки від мого дому. Ніхто не прийшов і ніц не описав! Капці,шкарпетки і коти при меніПід кожним лотом є інформація там написано номер провадження та арешт і опис майна зайдіть на сетам та подивіться там всі речі вилучені а якщо добровільно то там пише добровільний продаж.
Можливо у вас є офіційна зарплата чи ще якей майно яке просто арештували а в мене нічого взагалі тільки дома побут речіМав 8 проваджень. Офіс виконавця за два будинки від мого дому. Ніхто не прийшов і ніц не описав! Капці,шкарпетки і коти при мені
Ви мені нагадуєте хом'яка в колесі. Одне й те саме по колу. Прийдуть,опишуть,заберуть... Був суд? Є рішення? Відкрито провадження?Можливо у вас є офіційна зарплата чи ще якей майно яке просто арештували а в мене нічого взагалі тільки дома побут речі
Нема взагалі нічого крім трьох котівМожливо у вас є офіційна зарплата чи ще якей майно яке просто арештували а в мене нічого взагалі тільки дома побут речі
Скоро буде і не один знаю що програю бо коштів на захист немаєВи мені нагадуєте хом'яка в колесі. Одне й те саме по колу. Прийдуть,опишуть,заберуть... Був суд? Є рішення? Відкрито провадження?
Нема взагалі нічого.
ви ж вроді у привата вигравали..Скоро буде і не один знаю що програю бо коштів на захист немає
Так це було кілька років томуви ж вроді у привата вигравали..
І? Приват досі шкарпетки не віддав?Так це було кілька років тому
з таким досвідом , на мою особисту думку, настрій мав би бути у вас набагато більш оптимістичним, а не налаштованим на програші і подальші провадження... вам звісно видніше, але все ж. що дешевше - наскрести на захист чи зразу здатися і потім все платити..Так це було кілька років тому
З шарагами або колекторами тякше вони непропускают термін позовної давностіви ж вроді у привата вигравали..
Так я вигравІ? Приват досі шкарпетки не віддав?
ну в них він не 50 років прописаний як правило, на відміну від привата)))З шарагами або колекторами тякше вони непропускают термін позовної давності
Ви праві буду боротися якщо шось.з таким досвідом , на мою особисту думку, настрій мав би бути у вас набагато більш оптимістичним, а не налаштованим на програші і подальші провадження... вам звісно видніше, але все ж. що дешевше - наскрести на захист чи зразу здатися і потім все платити..
ну вот нормальное. Єдиний державний реєстр судових рішень
А працювати не пробували?ще ж все по переду,слідуючи вашим предсказанням))можна заробити на захист.Скоро буде і не один знаю що програю бо коштів на захист немає
Постірай і побачиш шо будеКапці,шкарпетки і коти при мені
Котів?Постірай і побачиш шо буде
ЖиводьорКотів?

Дотримуюсь правил гігієниЖиводьор![]()