Яка є управа на цю контору?

• Автор теми Автор теми Mits
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 3K
******, все вірно. Теоретично можна писати скарги в НБУ, Урядову лінію.. дехто каже що допомогає...
А НБУ таким не занимается, где то их ответ есть у меня. Хотя после жалобы прекратилось все и тело предложили.
Добрий вечір всім!Третій день просрочки, і вже неможливо.Дзвінки до всіх, фото теж, домовитись ніяк, за два дні з 2,5к-5, слова не дають сказати, що побити не знаю?Є інші МФО, але ці справжні ******.
Ого, у меня вроде пару недель спокойные были

Я понимаю все, родственники не понимают
Родные поймут не сразу. Сначала - шок, потом - отрицание, только потом - принятие. Мои родители тоже в начале причитали, мама плакала, папа ругал и боялись очень за меня. Причем, боялись, что меня найдут и что-то мне сделают. Прошло почти 5 месяцев. Маме что-то пишут на вайбер, типа меня посадят на 15 лет за мошенничество, у них все опишут и отберут. Она мне звонит и говорит: "Доця, я их заблокировала, правильно?"))) Говорю: "Мамуля, ты умничка и красотка"))) Мама уже достаточно пожилой человек, даже не думала, что она блочить умеет)) Ан, нет, умничка, просекла и умеет))) А папе стало вообще по барабану. Говорит, что я у них младшенькая долгожданная и любимая доця, но надо было назвать меня Соня в честь Соньки Золотой Ручки? Мне, как одесситке, это сравнение даже где-то импонирует)))

Добрий вечір всім!Третій день просрочки, і вже неможливо.Дзвінки до всіх, фото теж, домовитись ніяк, за два дні з 2,5к-5, слова не дають сказати, що побити не знаю?Є інші МФО, але ці справжні ******.
В первую очередь набирайтесь терпения, во вторую пишите на них в нбу т.к по другому с ними нельзя, через месяца три получите сладкое предложение

У меня е- гроши были тихие. Звонки мне и контактным пару смс. А вот Кредитпроминвест повеселил всю улицу. И автодозвон и коллаж. Всем сказала аферисты. Неделя террора. Сейчас пару смс иногда. Хотели 31000 потом 13000 сейчас 9100. Но за свое поведение в конце очереди, может быть.

Розуиний промовче а дурню не мае що доказуваты
Это точно.) Согласна на сто процентов.

Согласна....вспоминаю свою первую жалобу которую сама писала, и жалобу с юристом то да разница есть и эффект разный
Напишіть, будь ласка,як правильно написати жалобу щоб розглянули і дійсно допомогли
Я вже неможу з цими Є Гроші, вже Анатолій з їх шарашки по вайберу на мене фотоколажі поробив різні, приписав там всіх, ось його телефон вайбер (0639425078) може хтось може йому трохи потріпати нерви так як мені і моїй сім'ї треплють, щей дітей приписують, мене називають бомжем, непотребом, нищебротом, дітей моїх нищебродами... Вже писала електронну заяву в кіберполіцію, але звідти відповідь що передадуть справу по місцю жительства у поліцію, а що наша тут сільська поліція зробить, вони ніколи нічого і не розкрили і нікому не допомогли. Порадьте що робити, цей Анатолій до понеділка дав час щоб заплатити інакше поширює фотоколажі по інтернету і далі усім знайомим... Брали кредит 4000 грн, зараз більше 13 тисяч, таких грошей немаємо. Як правильно написати заяву на них у НБУ взагалі не знаю, так щоб зреагували і допомогли, знайомих юристів немаємо Тай грошей оплачувати їх реально немаємо
Я вже неможу з цими Є Гроші, вже Анатолій з їх шарашки по вайберу на мене фотоколажі поробив різні, приписав там всіх, ось його телефон вайбер (0639425078) може хтось може йому трохи потріпати нерви так як мені і моїй сім'ї треплють, щей дітей приписують, мене називають бомжем, непотребом, нищебротом, дітей моїх нищебродами... Вже писала електронну заяву в кіберполіцію, але звідти відповідь що передадуть справу по місцю жительства у поліцію, а що наша тут сільська поліція зробить, вони ніколи нічого і не розкрили і нікому не допомогли. Порадьте що робити, цей Анатолій до понеділка дав час щоб заплатити інакше поширює фотоколажі по інтернету і далі усім знайомим... Брали кредит 4000 грн, зараз більше 13 тисяч, таких грошей немаємо. Як правильно написати заяву на них у НБУ взагалі не знаю, так щоб зреагували і допомогли, знайомих юристів немаємо Тай грошей оплачувати їх реально немаємо
Согласна....вспоминаю свою первую жалобу которую сама писала, и жалобу с юристом то да разница есть и эффект разный
Напишіть, будь ласка, як ви з юристом написали заяву, а точніше як правильно написати в НБУ на цю контору

Останнє редагування:
Ой як же ці гниди активізувалися. Мав необережність з ними попереписуватися у вайбері - скріни закинули батькові, потім почали надзвонювати йому, далі почали наговарювати всяке - на вимогу батька про те щоб вони надали докази - скинули запис нашої розмови. То б то в них абсолютно нічого святого не мають. На прохання надати договір - сказали що не можуть надати і взагалі чим воно йому допоможе? Короче були послані на йух і тепер батьки впевнені що це кляті шахраї.

У когось було таке щоб прям от записи розмови скидували третім особам?

Ой як же ці гниди активізувалися. Мав необережність з ними попереписуватися у вайбері - скріни закинули батькові, потім почали надзвонювати йому, далі почали наговарювати всяке - на вимогу батька про те щоб вони надали докази - скинули запис нашої розмови. То б то в них абсолютно нічого святого не мають. На прохання надати договір - сказали що не можуть надати і взагалі чим воно йому допоможе? Короче були послані на йух і тепер батьки впевнені що це кляті шахраї.

Пишіть скаргу омбудсмену з прав людини, мені майже відразу( через 5днів )відповіли, а ще через два припинили все і запропонували тіло, я звичайно не відмовилась

От тому я з ними 11 місяців не спілкуюся.....все через електронку

Пишіть скаргу омбудсмену з прав людини, мені майже відразу( через 5днів )відповіли, а ще через два припинили все і запропонували тіло, я звичайно не відмовилась
Можете надати приклад скарги омбутсмену? І лінк на те куди саме писати?

Я через телеграм їх знайшла, нбу перенаправив, називається знай свої права, там же і форма є
Знайшов,

Питання - там отаке пише:
1626895997633.webp

Ви писали звернення від руки і потім завантажували його фото сюди чи як?

Напишіть, будь ласка,як правильно написати жалобу щоб розглянули і дійсно допомогли

Напишіть, будь ласка, як ви з юристом написали заяву, а точніше як правильно написати в НБУ на цю контору
Зрозумійте,основне іхнє завдання-це вибити гроші....Вони використають всі методи щоб це зробити...коли моій мамі на вайбер єгроші прислали фото з паспортом і підписали допоможіть зібрати гроші на погашення кредиту,вона відповіла Гарне селфі вийшло...хоча знаючи іі вона переживала і переживає по сей день...сусідам теж слали...Ті тілтки тиждень тому сказали що було фото...Пройшло вже 9 місяців як слали ці фоточки ......Головне як Ви реагуєте на це все....Я для себе вирішила.Якщо в мене є настрій читати іхню уйню-читаю.Якщо нема-одразу в блок все летить...і нерви спокійні...і я спокійна....
А писати скаргу треба не просто що вздумалося....Ви брали?поверніть...буде відписка...щось не подобається-ідіть в суд.ВСЕ.

Назад
Угорі