яка сумма комісії буде якшо поповнювати картку приват?

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт,у мене питаня до тих хто користується карткою монобанку,яка сумма комісії буде якшо поповнювати картку приват тобто з картки на картку ,це залежить від суми?

Привіт,у мене питаня до тих хто користується карткою монобанку,яка сумма комісії буде якшо поповнювати картку приват тобто з картки на картку ,це залежить від суми?
Безкоштовно.

Думаю да.Попробуйте ,будете знати.
Та нє я попробувати не можу,у мене немає монобанку. В мене просто от таке питаня чоловіку сьогодні перекидали гроші з картки монобанку на приватівську сума 3500,і той хто перекидав то сказав шо з нього взяли комісію шось там 170гр,а чоловіку на картку прийшло 3486 тобто шось там 17 гр комісії . То мене цікавить яка сума комісії,або той чоловік шось напутав

Та нє я попробувати не можу,у мене немає монобанку. В мене просто от таке питаня чоловіку сьогодні перекидали гроші з картки монобанку на приватівську сума 3500,і той хто перекидав то сказав шо з нього взяли комісію шось там 170гр,а чоловіку на картку прийшло 3486 тобто шось там 17 гр комісії . То мене цікавить яка сума комісії,або той чоловік шось напутав
Може бути спокійно ,там дуже велика комісія.

Єсть не велика комісія.З вашої суми 17 грн.Але може бути комісія з однох одночасно.І з нього і з вас .

Єсть не велика комісія.З вашої суми 17 грн.Але може бути комісія з однох одночасно.І з нього і з вас .
значить виходить не обманює?) просто той чоловік прораб чоловіка то думаю чи не хоче часом на ньому заробити

значить виходить не обманює?) просто той чоловік прораб чоловіка то думаю чи не хоче часом на ньому заробити
Для таких случаев придумали квитанции)) если сомневаетесь, то просите у прораба квитанцию и смотрите, какая комиссия в ней указана))

Для таких случаев придумали квитанции)) если сомневаетесь, то просите у прораба квитанцию и смотрите, какая комиссия в ней указана))
Та чоловік каже шо він йому в телефоні шось там таке показував і росказував ,тільки чоловік був дуже втомлений і не дуже все зрозумів
Я не пам'ятаю точно але в приваті кошмар.З 5000 тис.Щось 230 комісії було.Так що все реально.
Ну значить так і є,просто трошки сумнівалась,ніби і не такі великі гроші але для нас таки гроші

с моно на приват безкоштовно якщо власні кошти.якщо кредитні -то 4 % переказував не раз.калькулятор в поміч-мужик вам кинув кошти з кредитки-140 грн.

Я не знаю яка в того чоловіка картка чи кредитка чи ні
я вам написав вище-якщо взяло комісію-знач в рахунок кредитних коштів поповнення.
Я не знаю яка в того чоловіка картка чи кредитка чи ні
взагалі тарифи будьякого банку можна загуглити.

Значит у Вашего мужа приватовская карта «для выплат» с продуктовой корзинкой такая. При пополнении снимается 0.5 % комиссии с суммы. Поэтому получили не ровно 3500, а на 0.5% меньше.
Если отправитель у себя наживает «заплатить комиссию за получателя» то тогда получатель получает всю сумму перевода.
ну и со стороны моно - это была кредитная карта, поэтому ещё дополнительно снялось за перевод в счёт кредитных средств.

я вам написав вище-якщо взяло комісію-знач в рахунок кредитних коштів поповнення.

взагалі тарифи будьякого банку можна загуглити.
Ну значить так і є,дякую
Значит у Вашего мужа приватовская карта «для выплат» с продуктовой корзинкой такая. При пополнении снимается 0.5 % комиссии с суммы. Поэтому получили не ровно 3500, а на 0.5% меньше.
Если отправитель у себя наживает «заплатить комиссию за получателя» то тогда получатель получает всю сумму перевода.
ну и со стороны моно - это была кредитная карта, поэтому ещё дополнительно снялось за перевод в счёт кредитных средств.
Так в чоловіка саме така картка для виплат,ну походу шо воно так і є це вже я зрозуміла . Чоловік вже потім мені сказав шо в нього картка моно,але нічого він потім ці гроші з чоловіка зніме),дякую вам

170 грн комиссии похоже что переводили кредитные средства моно, 4% от суммы. Личные средства - с моно на приват без комиссии, исключение если перевод на карту для выплат, там 0.5%

Назад
Угорі