Як зробити переадресацію листів з місця прописки на поштову скриньку?

• Автор теми Автор теми Анжелик
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 885

Анжелик

Форумчанин
Дописи
31
Реакції
20
Бали
8
Анжелик не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім, може пишу не туди,вибачайте)),до цього часу я просто читала,скажіть як зробити переадресацію листів,з місця прописки на поштову скриньку,бо уже немає сили відповідать на запитання,а вони шлють і шлють,як інформувати МФО про зміну адреси?

На почте пишите заявление на аренду абонящика
36 грн в месяц
вам дают ключик
И все письма бросают туда
Вы приходите, когда вам удобно, и забираете макулатуру

Они на почте должны сами отсортировать письма. И ваши не одтать почтальону, а бросить в ящик. Мне после аренды, пару раз ещё приносили домой, но я напомнил, что есть ящик и больше не носили)

Там вроде заявление писать нужно чтоб почта по месту прописки пересылку делала на абон.ящик

Доброго дня всім, може пишу не туди,вибачайте)),до цього часу я просто читала,скажіть як зробити переадресацію листів,з місця прописки на поштову скриньку,бо уже немає сили відповідать на запитання,а вони шлють і шлють,як інформувати МФО про зміну адреси?
Я таке зробила ще на початку прострочки коли зрозуміла що листів буде багато.36 грн і яке щастя.Батьки не бачуть ту макулатуру..І в мене нерви спокійні.

Я таке зробила ще на початку прострочки коли зрозуміла що листів буде багато.36 грн і яке щастя.Батьки не бачуть ту макулатуру..І в мене нерви спокійні.
А так можно было? Интересно, эти ящики во всех отделениях есть? У нас в районе прям мини-почта...

А так можно было? Интересно, эти ящики во всех отделениях есть? У нас в районе прям мини-почта...
Кешбері масово почали слати макулатуру.Я пішла на почту.Запитала як можга зробити так щоб листи додому не приносили.На почті сказали 36 грн і орендуйте абонскриньку.Яке щастя.1 числа плачу 36 грн і забираю пугайчикам підстилку.А скільки нервів спокійних...з листоношою познайомилася.Попросила іі як буде замовне то звоніть прийду заберу.Був один лист.Пішла забрала..

Назад
Угорі