Як знести виконавче провадження?

• Автор теми Автор теми Valik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 1K

Valik

Форумчанин
Дописи
28
Реакції
5
Бали
3560
Valik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора,у мене виконавче провадження в приватного нотаріуса відкрите ще до війни,від укрборг(кредит каса),зроблений по виконавчому напису нотаріуса,як його знести?

Доброго вечора,у мене виконавче провадження в приватного нотаріуса відкрите ще до війни,від укрборг(кредит каса),зроблений по виконавчому напису нотаріуса,як його знести?
З юристом/адвокатом в суді.

Вам потрібно знести виконавчий напис.
Можете звернутися до наших адвокатів і юристів форуму ,і вам допоможуть.

Такой вопрос , если ВП(на основании исполнительной надписи )исполнено , тоесть исполнитель все деньги списал по ВП , и закрыл производство, после чего я получаю решение суда что такая надпись не подлежит исполнению, могу ли я вернуть все списанные им средства ?

Такой вопрос , если ВП(на основании исполнительной надписи )исполнено , тоесть исполнитель все деньги списал по ВП , и закрыл производство, после чего я получаю решение суда что такая надпись не подлежит исполнению, могу ли я вернуть все списанные им средства ?
Звісно можете.
Почитайте тут наприклад :

Назад
Угорі