як змінити номер контактної особи?

• Автор теми Автор теми Іраіда
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 590
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іраіда

Читач
Дописи
37
Реакції
2
Бали
283
Іраіда не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.Підкажіть як змінити номер контактної особи.

В "є-грошів" я якось редагував і при активній позиці (поставив абсолютно ліві номери), десь ще теж можна було якісь дані змінити, але абсолютна більшість шараг не дає можливості це зробити, якщо там є активний "кредит".

Так оцеж.А контактним Кр.касса говорять перестануть дзвонити коли я удалю їх номер.є така функція в Л.К. Але я щось небачу.

Є гроші сьогодні особливо агресивні. Дзвонять всім, автопрозвон кожні 5 хвилин.

Іраіда, забийте просто.. найдут тих с Ким на горшках сидели.. просто поясните людям.. кто поймет спасибо скажите.. а кто нет то нах

Іраіда, забийте просто.. найдут тих с Ким на горшках сидели.. просто поясните людям.. кто поймет спасибо скажите.. а кто нет то нах
Воно то так.одна розуміє.А одна категорично настроєна.і грозиться виложити всі смс і звінки в соц мережі.Якщо я не удалю її номер як контактної особи.що робити?

Так оцеж.А контактним Кр.касса говорять перестануть дзвонити коли я удалю їх номер.є така функція в Л.К. Але я щось небачу.
Врут они, свои и чьи либо данные Вы конечно можете поменять, но там сидят не совсем ид*оты, только Вы взяли займ и у них уже есть вся инфа по Вам, давали-не давали им все равно, хоть 20000 раз меняйте ничего лично для Вас не изменится

Іраіда, скажите ей что она сволочь.. не по человечески

Скажіть так швидко уже подадуть?

Вкладення

• Screenshot_2019-07-06-13-00-54-097_com.vladlee.easyblacklist.webp
    Screenshot_2019-07-06-13-00-54-097_com.vladlee.easyblacklist.webp
    42.8 Кб · Перегляди: 31
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі