Як заробляти в інтернеті?

• Автор теми Автор теми ....
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 93
  • Перегляди Перегляди 2K

....

Читач
Дописи
7
Реакції
6
Бали
3
.... не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі всім, Адміну привіт( він мій підписник, горджусь цим), є такі що заробляють в Інтернеті, розкажіть що почати і як можу я заробляти?

333.webp

є такі що заробляють в Інтернеті, розкажіть що почати і як можу я заробляти?
Тут питання в ваших вміннях, очікуваннях та бажанні вчитися.
p.s. заробляю в інтернеті шляхом його надання кінцевому споживачу 🙃

Доброї ночі всім, Адміну привіт( він мій підписник, горджусь цим), є такі що заробляють в Інтернеті, розкажіть що почати і як можу я заробляти?
А що ви вмієте?

Якщо брати мій приклад, то:
- SEO, просування сайтів
- реклама, маркетинг
- створення сайтів/форумів/маркетплейсів
- crypto
- трошки заробляю на створені музики

Роботи повно і інтернеті. Можна тести писати. Наприклад, я замовляю статті об'ємом десь 3500 символів за 500-800 грн.
Дуже актуально зараз (особисто для мене) графіка. Створення логотипів, наприклад.

Ох, та багато всього. Зайдіть на фрілансхант, там пропозицій море

Вспомнилось:

- Вы смотрите пopнo, но осуждаете девушек которые в нём снимаются?
- А ЕСТЬ С ДЕВУШКАМИ???? 😳😳😳
:ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha:

Дякую за поради, і швидкі відповіді адміна
P.S. Як вам так вдається швидко відповідати зазвичай на мої пости?))

В Тік тоці на прямій трансляції просувати свій бізнес,свое хоббі!

Admin, я також тепер ваш підписник)))
Ну, все. Я тепер ніде не скриюся)

В Тік тоці на прямій трансляції просувати свій бізнес,свое хоббі!
Як варіант... Тільки ж декілька "але"... Не хочу про все писати.

Кстати, на сайте genius.space открыт доступ на курсы до 8.12 бесплатно по разным направлениям. Это не реклама если что) Просто сама этим пользуюсь, много интересного.

Кстати, на сайте genius.space открыт доступ на курсы до 8.12 бесплатно по разным направлениям. Это не реклама если что) Просто сама этим пользуюсь, много интересного.
Посмотрел. По описанию очень щале не плохие материалы. Подал заявку на один из курсов.

Зарегался.
А по каким числам там зарплата?

Сейчас разве есть работа, которая с интернетом не связана? Так или иначе - любая сфера деятельности с ним связана.
Автор хочет работать удаленно? С этим тоже нет проблем, а что Вы умеете?

Якщо без приколу ,я з самого початку війни зломала ногу випала з роботи на пів року .. знайомий мого злом ця працював оператором чату ,він якраз звільнявся тому что він спортсмен і їхав в у Грузію на змагання !! І я пішла працювати в це агентство ,оператором чату !! Так це все розвозить на сайтах знайомств ,але це боку операторів все чисто ,компанії офіційні і сплачують налоги 😁😁я в цій сфері вже майже 4 роки за краще ніж на моїй колишній роботі ,заробляю від 700$ залежить звичайно все від того як ти працюєш . Так що можна спробувати таку сферу діяльності

Назад
Угорі