Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а ви всім xepню строчите? це такий прикол?

а ви всім xepню строчите? це такий прикол?
(по секрету)Вспомнилось:Осуждаю)
Тут питання в ваших вміннях, очікуваннях та бажанні вчитися.є такі що заробляють в Інтернеті, розкажіть що почати і як можу я заробляти?
А що ви вмієте?Доброї ночі всім, Адміну привіт( він мій підписник, горджусь цим), є такі що заробляють в Інтернеті, розкажіть що почати і як можу я заробляти?
Вспомнилось:
- Вы смотрите пopнo, но осуждаете девушек которые в нём снимаются?
- А ЕСТЬ С ДЕВУШКАМИ????![]()

Самая быстрая рука на Диком Западе.Як вам так вдається швидко відповідати зазвичай на мої пости?))
)))Самая быстрая рука на Диком Западе.
Я ж підписаний на вас)))Дякую за поради, і швидкі відповіді адміна
P.S. Як вам так вдається швидко відповідати зазвичай на мої пости?))
Ну, все. Я тепер ніде не скриюся)Admin, я також тепер ваш підписник)))
Як варіант... Тільки ж декілька "але"... Не хочу про все писати.В Тік тоці на прямій трансляції просувати свій бізнес,свое хоббі!
Посмотрел. По описанию очень щале не плохие материалы. Подал заявку на один из курсов.Кстати, на сайте genius.space открыт доступ на курсы до 8.12 бесплатно по разным направлениям. Это не реклама если что) Просто сама этим пользуюсь, много интересного.
Зарегался.
Якщо без приколу ,я з самого початку війни зломала ногу випала з роботи на пів року .. знайомий мого злом ця працював оператором чату ,він якраз звільнявся тому что він спортсмен і їхав в у Грузію на змагання !! І я пішла працювати в це агентство ,оператором чату !! Так це все розвозить на сайтах знайомств ,але це боку операторів все чисто ,компанії офіційні і сплачують налогиДоброї ночі всім, Адміну привіт( він мій підписник, горджусь цим), є такі що заробляють в Інтернеті, розкажіть що почати і як можу я заробляти?