Як зараз вирішують з заборгованістю Форвард Банк?

• Автор теми Автор теми 8888
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 4K
Хто спілкувався з Кредит Капіталом? Що вони пропонують? Є якісь льготні умови?

Решили продать кредиты как я понял много людей об этом пишет
Вчора принесли лист з кредит капіталу,форвард продав їм мій кредит. Була картка з кредитним лімітом 75 тис., справно платила до початку війни . Хотять 144 тисячі,навіть гарантійку прислали... наївні...

Вчора принесли лист з кредит капіталу,форвард продав їм мій кредит. Була картка з кредитним лімітом 75 тис., справно платила до початку війни . Хотять 144 тисячі,навіть гарантійку прислали... наївні...
Нічого у них не трісне?

Цікаво, а чи будуть вони подавати в суд?
Якщо ні, то ми їм нічого не винні

Продали літом якомусь КС бюрю. Тіло 15, хотять 23. Поки що немає такої сумми. Назвонюють по 5-6 разів на день

Доброго дня!
Підкажіть, будь-ласка, в кого є кредит або кредитна карта як зараз поводить себе банк?
В зв'язку з тим, що їх лишили ліцензії, борги продають колекторам чи в інші банки?
Маю кредитну карту на 10 тисяч і заборгованість з лютого.
Буду вдячна за будь-яку пораду.
Мій борг продали кредит капіталу. Ті в грудні прислали лист ,щоб сплатила ну от прямо до 18 год. такого то числа 141 тис. Вчора знову прийшов лист,правда сума зросла на 4 тис із грудня . Пропонують реструктуризацію з щомісячним платежем близько 7тис грн. Цікаво,чи вже були суди в когось по боргах Форварду?

Мій борг продали кредит капіталу. Ті в грудні прислали лист ,щоб сплатила ну от прямо до 18 год. такого то числа 141 тис. Вчора знову прийшов лист,правда сума зросла на 4 тис із грудня . Пропонують реструктуризацію з щомісячним платежем близько 7тис грн. Цікаво,чи вже були суди в когось по боргах Форварду?
Та ж сама ситуация. КК хочуть дуже багато. Чекаю щоб подали до суду, бо є думка що їм важко буде доказати свої побажання, але доки нема.

Назад
Угорі