Добрий день!! мені такі повідомлення неприємні шлють! 2 рочки прострочка
НАГАДУЄМО, ЩО:
Зміни внесені до Прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про виконавче провадження" законами _ 2129-IX від 15.03.2022, _ 2468-IX від 28.07.2022, _ 3048-IX від 11.04.2023:
ДО ФІЗИЧНИХ ОСІБ , З ТЕРИТОРІЙ ЩО Є В СКЛАДІ УКРАЇНИ, ТА НА ЯКИХ НЕ ВЕДУТЬСЯ АКТИВНІ БОЙОВІ ДІЇ МОЖЛИВЕ ВЖИВАННЯ ЗАХОДІЙ ЩОДО ПРИМУСОВОГО СТЯГНЕННЯ КОШТІВ ЗА НЕПОГАШЕНІ БОРГИ!
За Ваші шахрайські дії передбачена цивільна та кримінальна відповідальність. Ви надали завідомо неправдиву інформацiю про термін повернення позики та актуальних контактах (ст.ст. 190,222, Кримінального Кодексу україни).
Ви вкрали кошти в компанії та не повертаєте! Згідно ст. 192 Кримінального Кодексу України - заподіяння майнової шкоди, за яке передбачено відповідальність - це неправомірне неповернення чи несвоєчасне повернення власнику грошових коштів, що позбавляє власника можливості використовувати їх за власним бажанням і отримати певний дохід!
ЗАУВАЖИМО!!!
В договорі п.2 та п.3; Ви зазначили: Погоджуюсь отримати Кредит та виконувати умови Договору і підтверджую, що всі умови Договору мені зрозумілі та не потребують додаткового тлумачення.
Підтверджую надання беззастережної згоди (дозволу) на обробку своїх персональних даних, зокрема, їх збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну (в тому числі за зверненням третіх осіб), поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізацію, передачу Третім особам для роботи із звернення стягнення заборгованості за Договором у разі неналежного його виконання без будь-якого попереднього попередження мене про передачу таких даних)_
В п.5 в договоріi: Підтверджую, що вся інформація є достовірною, повною, що мені відомий зміст статей 190, 192, 209, 222 Кримінального Кодексу України щодо відповідальності за неподання недостовірної інформації з метою отримання Кредиту.