Як зараз себе поводить А-Банк? Можливий суд?

• Автор теми Автор теми Financial Freedom
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 996

Financial Freedom

Форумчанин
Дописи
58
Реакції
60
Бали
878
Financial Freedom не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У кого який досвід актуальний з А-Банком? Настирно погрожують судом, внесенням до реєстру боржників, купа дзвінків щодня... В кого як з ними, чи подають до суду, можливо на вас подали? В які терміни?

Останнє редагування:
У кого який досвід актуальний з А-Банком? Настирно погрожують судом, внесенням до реєстру боржників, купа дзвінків щодня... В кого як з ними, чи подають до суду, можливо на вас подали? В які терміни?
Нормально себе поводять, лякати полюбляюсь, а так нічого страшного загалом. До суду йдуть. Протермінуваеея з початку війни, ось на Миколайчика позов прилетів.

Нормально себе поводять, лякати полюбляюсь, а так нічого страшного загалом. До суду йдуть. Протермінуваеея з початку війни, ось на Миколайчика позов прилетів.
А ви десь офіційно працюєте, майно зареєстроване є? Бо у мене ні того ні іншого, офіційно тільки пачка боргів в банках, і до суду вони не йдуть, хоча не плачу з початку війни. При цьому погрожують дуже активно)
І в реєстрі судових рішень купа справ, де у людей набагато менші протермінування та менші в рази борги перед цим банком.

А ви десь офіційно працюєте, майно зареєстроване є? Бо у мене ні того ні іншого, офіційно тільки пачка боргів в банках, і до суду вони не йдуть, хоча не плачу з початку війни. При цьому погрожують дуже активно)
І в реєстрі судових рішень купа справ, де у людей набагато менші протермінування та менші в рази борги перед цим банком.
А чего вы так переживаете. Рано или поздно все там будем. Тем более, что имущества и оф работы нет. Трусы не заберут. Собирайте на денежку на юриста пока что. Мониторьте себя на судовій владі. Иск прилетит, если прилетит, в самый неподходящий для этого момент.

Да по різному вони себе поводять...
Мені вот новорічна пропозиція прилетіла, запропонували сплатити частину боргу, а залишок спишуть. Протермінування більше року було, швидка готівка

Назад
Угорі