Як закрити їх за тіло, або з якимось списанням?

• Автор теми Автор теми Ото
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 4K
Дякую за підтримку. Занервувала від розмови з колектором тільки коли він про дітей почав говорити, мабуть інстинктивно. Спробувала дізнатися його ім'я та прізвище та з якої контори - нічого не відповів на мої питання. Хоча повинен)))
Оно вам надо, его имя? ;) Не разговаривайте с ними!

Я від свого пішла,в мене був ще той ....недомуж....Зранку говорить одне,а ввечері я дізнаюся плюс 5 МФО і старі Жигулі під вікнами так плагополучно і згнили.Коли ти не знаєш чого чекати від людини,це пи*дець.Колись нагнули один одному матюків,я взяла малу і пішли гулять,повертаюся через 2 години а він зібрав манатки і до мами пішов,я тоді просила його повернутися,як то кажуть перша прогнулася,дитина 6 місяців,щоб повернувся.Та так я через рік його і повернула мамі з усіма речами.хай забирає.
Ну тема же вроде не про бытовуху и разлуку!

Название темы -

Это подразумевает, что здесь обсуждаем закрытие кредита за тело в сарае с названием ЕАПБ

Название темы -

Это подразумевает, что здесь обсуждаем закрытие кредита за тело в сарае с названием ЕАПБ
Оффтоп
так то певне пішло обговорення закриття за тіло безтолкового чоловіка ;) все по темі

Вам єапб пропонували тіло?бо маю в них вже третій,от недавно ще таліон їм продав
Этих не было слава богу, но вот талион за пол тела закрыл с 22 заплатил 11.
Вам єапб пропонували тіло?бо маю в них вже третій,от недавно ще таліон їм продав
Да по сути это со всеми шарагами работает, только если хотите закрыть не нужно игнорить выгодные предложения они их не часто делают. Я вот проигнорил в майкредите рассрочку и теперь имею от них Инн, ну вернее не от них а от сироко финанс.

Этих не было слава богу, но вот талион за пол тела закрыл с 22 заплатил 11.

Да по сути это со всеми шарагами работает, только если хотите закрыть не нужно игнорить выгодные предложения они их не часто делают. Я вот проигнорил в майкредите рассрочку и теперь имею от них Инн, ну вернее не от них а от сироко финанс.
З таліоном проще домовитись ніж з ЄАПБ.

З таліоном проще домовитись ніж з ЄАПБ.
Может быть, не знаю, но и с тадионом я не особо договаривался, прислали предложение закрыть за тело я попросил разбить на два месяца а в ответ молчек, через время присылают предложение пол тела, ну так и закрыл.

Может быть, не знаю, но и с тадионом я не особо договаривался, прислали предложение закрыть за тело я попросил разбить на два месяца а в ответ молчек, через время присылают предложение пол тела, ну так и закрыл.
А в мене таліон щось там напутав і приписав мені замість мого кредиту 10 тис,нібито тіло22 тис,хоча такої суми у них ніколи не брала,а плюс ще купа пролонгації.тому коли пропонували закрити нібито за тіло 22 тис,я не платила бо я стільки не брала,а от тепер єапб

Мне ЕАПБ уже 7й раз звонят и с 5к тела хотят 64к грн или 32к грн со скидкой. Уже наконец вроде они сказали что будем подавать в суд, готовят документы, поэтому жду, когда подадут, а то такие проценты платить не буду им.

Назад
Угорі