Як законно вирішити проблему боргів по кредитах та МФО

4.00 зірок 4 оцінок
Вітаю! Мене звати, ЮК «Звільнимо»! Висловлюю щиру вдячність юридичній компанії ЮК «Звільнимо» за високопрофесійний супровід у справі про банкрутство. Команда юристів продемонструвала глибокі знання законодавства, уважність до деталей та відповідальність на кожному етапі процесу. Завдяки їхній підтримці процедура була проведена максимально прозоро та ефективно, а мої інтереси захищені. Особливо хочу відзначити відкриту комунікацію та готовність пояснити складні юридичні моменти зрозумілою мовою. Рекомендую ЮК «Звільнимо» усім, хто шукає надійного партнера у складних фінансово-правових питаннях.
Велика дяка від ЮК «Звільнимо» такій чудовій компанії професіоналів - ЮК «Звільнимо»!!!!
"Вітаю! Мене звати, ЮК "Звільнимо"!"... Це ще не кожна психіка витримає... Як казав колись Гепа Міші Допі.... кароче бабок НІХТО не дасть,дуже примітивно працюють,взагалі питання про їхню адекватність

"Я взмолился Богу со всех сил, чтобы помог мне , потому что понимал, что я в тупике. И сразу после этого я звонил по одному из вопросов юристу, но в результате я ошибся номером и набрал компанию "ЮК Звільнимо "
вот это поворот

Одному колектори з банку розказали про цю компанію. А ось ще одного божественні сили привели до цієї прекрасної компанії, помилився номером і попав на них. Ну це не компанія в прям чудо якесь

Вкладення

• 1782310777531.webp
    1782310777531.webp
    5.1 Кб · Перегляди: 3
Добрий вечір!) не втрималась, адже бачу багато негативу в бік цієї компанії. Розкажу на своєму досвіді, мені вони реально допомогли і супроводжують далі. Звернулась я до них у травні минулого року, після однієї славнозвісної компанії "юристів", коли вже справа моя була в тупіку, спитаєте чому в тупіку, тому що після того як мені запороли процедуру попередні юристи, "Звільнимо" виправили ситуацію, ми подалися заново і мені відкрили провадження, у грудні 25 року борги мої були списані, я вже навіть видихнула, але легко не буває, 2 кредитори подали апеляції, виграли їх і я тепер маю в процедурі 2 кредитора з 22 (19 МФО і 3 банки). Тому навіть такий результат їх роботи мене повністю задовільняє, адже у моїй ситуації я взагалі не розраховувала на списання. Як реагувати на цю компанію вирішувати вам, але я б не була такою категоричною)

Назад
Угорі