Як я стала з чесного

• Автор теми Автор теми Антоніна J
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 2K
Звісно ні.Ви загубили третій варіант,звичайний чоловік.Ну ось зустрів чоловік на вулиці давнього знайомого,а той йому каже : "пішли по баночці пива вип'ємо та побалакаємо,сто років не бачились". Звичайний скаже : "пішли". Підкаблучник видумає відмазку та побіжить до жінки додому,поли мити.А бухарь з пари баночок дійде до пьянки та додому вночі приползе.
В моєму розумінні це якось так виглядає ?
А якщо чоловік п'є раз- два на рік.То або підкаблучник або здоров'я не дозволяє.?
Ну це особисто моя думка ?
Ну ти видав.
Ок... моделюю : людина взагалі не вживає і не має дружини/подружки.
Тоді по твоїй філлсофії як його назвати?)

Може то виправдання власної слабкості? Боязні щось змінити?
Можливо і так. А ще якась боязнь залишитися взагалі без копійки. Вже зараз у моїй голові, після того як почалися прострочки, і знаю, що винувата сама в цьому, вимальовується інша лінія поведінки. Думаю, щось потрібно міняти. І буду міняти. Вичухаюсь трохи з ями. Скоро відпуск, відпускні, позакриваю трохи контор. Вже буде легше. А там і з чоловічком розберуся.
Може то виправдання власної слабкості? Боязні щось змінити?

Можливо і так. А ще якась боязнь залишитися взагалі без копійки. Вже зараз у моїй голові, після того як почалися прострочки, і знаю, що винувата сама в цьому, вимальовується інша лінія поведінки. Думаю, щось потрібно міняти. І буду міняти. Вичухаюсь трохи з ями. Скоро відпуск, відпускні, позакриваю трохи контор. Вже буде легше. А там і з чоловічком розберуся.
Закривати контори на їх умовах то даремна трата грошей. Виходьте на просрочки і з часом закриєте за тіла
Ну ти видав.
Ок... моделюю : людина взагалі не вживає і не має дружини/подружки.
Нікого не нагадує :ahaha:

Закривати контори на їх умовах то даремна трата грошей. Виходьте на просрочки і з часом закриєте за тіла

Нікого не нагадує :ahaha:
Вже якраз саме виходжу. По тенго вийшла, селфі, на все, клік. А ще нові кредити. Вже зрозуміла що пролонгації це пуста трата. Я просто порахувала в кожній конторі я брала по 10-20 кредитів за ці роки. А може й більше. Вони стільки на мені заробили, що я вже їм точно нічого не винна.

Тоді все ок,не підкаблучник виходить ? Але ж тоді при чому тут жінка,яка все робить гуд,що чоловік не п'є?Тоді це не її заслуга ?

Тоді все ок,не підкаблучник виходить ? Але ж тоді при чому тут жінка,яка все робить гуд,що чоловік не п'є?Тоді це не її заслуга ?
Як це нічого не робить... Якраз навпаки. Вона своєю присутністю не робить його нещасним ))

Як це нічого не робить... Якраз навпаки. Вона своєю присутністю не робить його нещасним ))
Ну це ж зручно,мабуть. Приголубили,нагодували,спати вклали... Як тут бути нещасним?

Назад
Угорі