Як я стала з чесного

• Автор теми Автор теми Антоніна J
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 2K
До чого тут генетика?
Схильність не більше.
Знаю про що говорю.
Колись теж полюбляв... зараз практично не п"ю.
Зовсім. Раз чи два в рік можу з друзями чи в колі родини коли є привід.
І біля гарної дбайливої жінки чоловіки зазвичай таким не страдають... теж знаю абсолютно про що говорю.
Якщо ви натякаєте що я не дбайлива та не гарна, якщо п'є. Ви знаєте, скільки вовка не корми, він все одно в ліс дивиться. Так і у нас. Я повністю не п'ю, щоб йому не хотілося біля мене. І він пробував не пити рік. Потім знову почав на свята, а там і знову запой. Причому свою проблему він розуміє. Каже більше не буду. А дбаю я про нього дай Боже так ще кожному чоловікові. Якби не дбала, вже б давно кинула і він перетворився би на звичайного алкоголіка.

Якщо ви натякаєте що я не дбайлива та не гарна, якщо п'є. Ви знаєте, скільки вовка не корми, він все одно в ліс дивиться. Так і у нас. Я повністю не п'ю, щоб йому не хотілося біля мене. І він пробував не пити рік. Потім знову почав на свята, а там і знову запой. Причому свою проблему він розуміє. Каже більше не буду. А дбаю я про нього дай Боже так ще кожному чоловікові. Якби не дбала, вже б давно кинула і він перетворився би на звичайного алкоголіка.
При таких розкладах на кого перетворитесь Ви?

Он пил ещё до вашей встречи, правильно я поняла. Вы же видели за кого выходите замуж. Подсознательно вам нравится такая ситуация, иначе бы бросили его. Вы заботитесь о нем, все терпите (вы жертва), а он пьет, прячет деньги (агрессор).
Если девушке не нравятся пьющие мужчины, они проходят мимо таких.

Хочу поділитися і своєю історією та подякувати, що є такий форум. Перші дні прострочок було так страшно... ' 'А зараз розумію, що потрібно було схаменутися раніше та перестати перекривати одне мфо іншим. Вже б досі вилізла з тих боргів.
Почалося все ще 4 роки тому. Спочатку невеличкі суми до зарплати. А працюю в освіті [чесно, зарплата курам на сміх]. Але справлялася. Потім чоловік залишився без роботи, 'почалися більші суми. Вже висіло декілька мфо, але отримувала якісь премії, відпускні, перекривала. Ну і знову ж щоб вижити брала нові. Чоловік вже влаштувався на роботу. Але ж я горда. Не буду просити гроші щоб позакривати борги, викручусь сама. У нас фінанси завжди "хвора" тема. Постійно мусила випрошувати в нього якісь кошти. Маючи двох неповнолітніх дітей
Типу виходить, коли чоловік був без роботи, то Ви його повністю забезпечували, а коли у Вас виникли фінансові труднощі, а в нього з’явилась робота, то Вам треба випрошувати кошти? Мені здається, що в цих відносинах чоловік - Ви…

А жінка виховує дітей, але заробляє менше, теж може собі дозволити такий "відпочинок:
По моему в этой истории есть свои не договорки , я бы с радостью выслушал позицию вашего мужа , интересно чтобы он рассказал ?

По моему в этой истории есть свои не договорки , я бы с радостью выслушал позицию вашего мужа , интересно чтобы он рассказал ?
Який сенс мені щось недоговорювати під чужим іменем?
Добре якщо так, А психологічний стан?
А зараз коли він в запоях і діти на це все дивляться вже роками, у мене психологічний стан "супер"?

Вот уже и выяснилось что имя не ваше ?

А зараз коли він в запоях і діти на це все дивляться вже роками, у мене психологічний стан "супер"?
И сколько длится обычно запой ?

Та покиньте його, навіщо ось це все, ця жалість і т д. Це нікому не потрібне…

Вот уже и выяснилось что имя не ваше ?

И сколько длится обычно запой ?
Мінімум тиждень. Бувало три.
Мінімум тиждень. Бувало три.
В залежності як з роботою. Бувало що і рейси не виходив, і з роботи просили. Знаходив іншу.

Чекаю, можливо щось зміниться. Діти. Як завжди у жінок одна відговорка -дітям потрібен батько.
Да не измениться ничего. Нельзя изменить человека, если он сам этого не хочет. Скорее всего вас это устраивает. Можно всегда обвинить мужа во всем. Ладно, дело ваше

Чекаю, можливо щось зміниться. Діти. Як завжди у жінок одна відговорка -дітям потрібен батько.
Дітям потрібно емоціонально стабільна та психологічно здорова мама! Думаю їм не в кайф бачити папу алкаша та загнану в глухий кут маму! Викидайте ці стереотипи з голови… а чекати, що шось зміниться, в якщо не зміниться?) от і все

Назад
Угорі