Як я стала з чесного

• Автор теми Автор теми Антоніна J
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 2K
Ще скажу дещо. Гроші він зараз отримує на картку. Тобто його доходи я не бачу. Він ніколи мені не каже. Хоча я не раз про це казала, що я не знаю навіть твоєї зарплати. А нещодавно купив собі в машину нічого не питаючи у мене дорогий наввгатор-планшет. 7000. І від мене це приховував, поки діти не залізли в машину і його не побачили. Як Ви думаєте, добре мені? На душі такий тягар, рятують лише діти. Які нікому крім мене не потрібні. Позавчора я йому все виказала по телефону
Не можу так більше. Він живе у своє задоволення а я з 2 дітьми та кучою мфо карабкаюсь.
А чому машину "собі"... ви нібито одружені.
От трухани то дійсно собі...

Колись так і було. Він отримував зарплату, віддавав мені. Собі лишав на прожиття. Після того як тривалий час був без роботи і жив за мій рахунок, просив на цигарки та ін. щось у ньому змінилося. Тепер його позиція "проси у мене". Я навіть не боюся, що він дізнається про борги. Все одно вже все надоїло. Вічні переживання, холодні поти по ночам. Що скажуть рідні? Наступила стадія апатії. Захоче чоловік, допоможе. Ні, я вже задумуюсь, а для чого він мені? Дітей виховую майже одна, він на роботі тижнями, гроші мушу просити. Окрім того він ще й в запої заходить Виводжу його з цього стану перед рейсами. Коротше, проблема боргів перетворєються в іншу проблему- чи терпіти далі такого чоловіка. Вибачте за довгий текст- наболіло
Історія стара як світ. Що рідні скажуть... Ви б краще про себе думали. Стадія апатії, так поговоріть з ним. Бухає постійно значить щось не так. Спробуйте поговорити з чоловіком. Я наприклад прочитав лише вашу історію, а можливо ви щось не так розумієте.

Уважно читайте.
Прочитайте уважніше. У робочу машину фуру, якою заїхав додому

Уважно читайте.

Прочитайте уважніше. У робочу машину фуру, якою заїхав додому
Вибачте, старість... зір вже не той))
Ну а навігатор... ну таке...
Так можно і про ті ж трухани сказати нові... навіщо як ті п"ять раз штопані ще носити можно.

А може нехай жінка всю зарплатню віддає чоловіку,а він,як голова сім'ї вже вирішує,куди потрібно її "вкладати"!? Оце в вас і розуміння,я в шоці чоловік повинен бути рабом виходить ?
Ні..Ні..І ще раз ні..Це що ж, якщо в мене більша тепер зарплата,то все в сімейний бюджет?В обидвох невелика заначка,а решту в тумбочку. :wink:

Історія стара як світ. Що рідні скажуть... Ви б краще про себе думали. Стадія апатії, так поговоріть з ним. Бухає постійно значить щось не так. Спробуйте поговорити з чоловіком. Я наприклад прочитав лише вашу історію, а можливо ви щось не так розумієте.
Бухав він ще до мене. У них а сім'ї це генетичне. Бухала і мати і батько. Я не думаю що проблема в мені.

Ні..Ні..І ще раз ні..Це що ж, якщо в мене більша тепер зарплата,то все в сімейний бюджет?В обидвох невелика заначка,а решту в тумбочку. :wink:
Ось так мені вже подобається ?? Ви мабуть хороша хозяйка та дружина ?

Бухав він ще до мене. У них а сім'ї це генетичне. Бухала і мати і батько. Я не думаю що проблема в мені.
До чого тут генетика?
Схильність не більше.
Знаю про що говорю.
Колись теж полюбляв... зараз практично не п"ю.
Зовсім. Раз чи два в рік можу з друзями чи в колі родини коли є привід.
І біля гарної дбайливої жінки чоловіки зазвичай таким не страдають... теж знаю абсолютно про що говорю.

Ось так мені вже подобається ?? Ви мабуть хороша хозяйка та дружина ?
Я за останній рік була вдома аж чотири місяці,я вже скоро забуду що це таке.Приїду побалую всіх,і далі на роботу ...

І біля гарної дбайливої жінки чоловіки зазвичай таким не страдають... теж знаю абсолютно про що говорю.
Може це просто називається : "підкаблучник" ?
Я за останній рік була вдома аж чотири місяці,я вже скоро забуду що це таке.Приїду побалую всіх,і далі на роботу ...
Ви що,далекобійник??

А в тебе або бухарь або підкаблучник?))
Звісно ні.Ви загубили третій варіант,звичайний чоловік.Ну ось зустрів чоловік на вулиці давнього знайомого,а той йому каже : "пішли по баночці пива вип'ємо та побалакаємо,сто років не бачились". Звичайний скаже : "пішли". Підкаблучник видумає відмазку та побіжить до жінки додому,поли мити.А бухарь з пари баночок дійде до пьянки та додому вночі приползе.
В моєму розумінні це якось так виглядає ?
А якщо чоловік п'є раз- два на рік.То або підкаблучник або здоров'я не дозволяє.?
Ну це особисто моя думка ?

Ну насмішили. Вам тре йти в сімейні психологи. Групова терапія навпаки- одна жертва і купа лікарів

Назад
Угорі