Як вижити з заблокованими рахунками

• Автор теми Автор теми Ніка56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 894
Рахунок зі спеціальним режимом використання – це рахунок, який за законом не підлягає арешту, наприклад, для зарплати, пенсії, стипендії чи соціальних виплат, оскільки він призначений для цільових цілей.

Згідно із частиною 3 статті 52 Закону 1404-VIII не підлягають арешту в порядку, встановленому цим Законом, кошти, що перебувають на рахунках із спеціальним режимом використання, спеціальних та інших рахунках, звернення стягнення на які заборонено законом. Банк, інша фінансова установа, центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів, у разі надходження постанови виконавця про арешт коштів, що знаходяться на таких рахунках, зобов`язані повідомити виконавця про цільове призначення рахунку та повернути постанову виконавця без виконання в частині арешту коштів, що знаходяться на таких рахунках.

Но как показівает практика - банки не особо утруждаются и блокируют деу меня восток
У меня восток банк ( VST) и они говорят ,что они не могут дать мне справку о том что счет зарплатный , но я попросила на работе эту справку , я переживаю что с работы такая справка не подойдёт исполнителю, мне кажется им нужна справка именно с банка , а почему банк отказывается дать такую справку я не понимаю

У меня восток банк ( VST) и они говорят ,что они не могут дать мне справку о том что счет зарплатный , но я попросила на работе эту справку , я переживаю что с работы такая справка не подойдёт исполнителю, мне кажется им нужна справка именно с банка , а почему банк отказывается дать такую справку я не понимаю
с работы не подойдёт, увы
нужно именно из банка
то, что вам туда отправляют з\п не значит,что счёт целевой

Короче такое дело, все банки и т.д. заблокировали. В банке, где я получаю зп, поблокировали все виртуальные карты, нац. кешбек и т.д., но сама карта (на которую получаю зарплату) активна, успел сегодня снять все деньги и сейчас также пополнил с неё счёт на остаток. Как думаете, если банк заблокировал всё, кроме нее, то значит, что она отображается у них, как зарплатная?

а в мене вп по щтрафам було у пумбі соціальний рахунок він на 5 ть хвилин заблакувався , від туди була попитка списання коштів але их там не було , та рахунок разблокувався одразу , в інших банках блок длсі

Назад
Угорі