Як вижити з заблокованими рахунками

• Автор теми Автор теми Ніка56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 726

Ніка56

Форумчанин
Дописи
120
Реакції
9
Бали
1800
Ніка56 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене 3 дітей, батько дітей помер 3 місяцв тому. Оформила пенсію по втраті, нещасні 3000 грн і ті заблокували. Маю виконавче по теплоенерго 45 000 в сьогодні додали ще і Водоканал 28.000. суд пройшов без жодних повідомлень. Рік тому водоканалу відмовили ,вони приписали мені 18 тис. штрафу за зірвані пломбу в зараз є рішення суду від 14.07 про яке я тільки сьогодні дізналася. І як далі жити коли лишається одна карта з зарплатою і то будуть вибирати з зарплати. Мені можуть заблокувати видатковий рахунок через 2 провадження і скільки можуть стягувати з зарплати за 2 провадження?

Не совсем уверен, что эти 3к имеют право блокировать.
Если счет именно зарплатный (имеет такой специальный режим использования), то блок можно снять полностью, если нет - на 16к разблокировать.
"Выбирать" будут по 20% по каждому делу.
Как жить? Да нормально жить. У нас тут и похлеще случаи бывают.

Если счет именно зарплатный (имеет такой специальный режим использования), то блок можно снять полностью, если нет - на 16к разблокировать.
Та карта на яку приходить пенсія відкритий спеціальний пенсійний рахунок. Тобто з моєю за 10 000 у мене відраховуватимуть 5?

ТОгда с этого счета можно снять блок - возьмите справку в банке, что у счета специальный режим использования и напишите заявление исполнителю на разблокировку.
Как у вас 2 дела по 20% из 10 тысяч 5 получилось - я хз...

Та карта на яку приходить пенсія відкритий спеціальний пенсійний рахунок. Тобто з моєю за 10 000 у мене відраховуватимуть 5?
Якщо розблокуєте на дві мінімальні зарплати ,то можете повністю користуватися пенсійними коштами.А під час воєнного стану не можна відраховувати з пенсії на погашення вп.І 20відсотків з 10000 буде 2000.

Якщо розблокуєте на дві мінімальні зарплати ,то можете повністю користуватися пенсійними коштами.А під час воєнного стану не можна відраховувати з пенсії на погашення вп.І 20відсотків з 10000 буде 2000.
Офіційно там більша зп, я ж не знаю як вони вираховують. Це хіба пенсію перевести на видатковий рахунок

А если карта зарплатная то можно разблокировать её полностью ? Я зарплатную карту разблокировала на две мин. зп, и постоянно езжу в банк снимать деньги ,очень неудобно, а если я возьму справку ,что это зарплатная карта ,то я смогу снимать больше 2-х минималок? И смогу полноценно ей пользоваться ? Или как это работает ? Исполнитель снимает 20% с зп

16 тим. в місяць можна користуватися, в мене як почалося я перевела зп на приват бо в ощад теж тільки через касу

А если карта зарплатная то можно разблокировать её полностью ? Я зарплатную карту разблокировала на две мин. зп, и постоянно езжу в банк снимать деньги ,очень неудобно, а если я возьму справку ,что это зарплатная карта ,то я смогу снимать больше 2-х минималок? И смогу полноценно ей пользоваться ? Или как это работает ? Исполнитель снимает 20% с зп
можно только если она именно зарплатная, т.е., например, в ощаде открыт зарплатный проект. Если вам капает на МОНО с примечанием "зарплата" - блок не снимут

можно только если она именно зарплатная, т.е., например, в ощаде открыт зарплатный проект. Если вам капает на МОНО с примечанием "зарплата" - блок не снимут
И можно будет снимать больше 16 тысяч в месяц ?

И можно будет снимать больше 16 тысяч в месяц ?
хоть всё
но еще раз повторюсь, обязательна формулировка "счет со специальным режимом использования", если получите в банке такую справку - пишите заявление на снятие ареста со счета полностью.

хоть всё
но еще раз повторюсь, обязательна формулировка "счет со специальным режимом использования", если получите в банке такую справку - пишите заявление на снятие ареста со счета полностью.
Поняла, спасибо большое

хоть всё
А есть образец как писать заявление о снятии ареста со счета полностью?

Останнє редагування:
А есть образец как писать заявление о снятии ареста со счета полностью?
Такому-то от такой-то
Заява
Прошу снять блокировку со счета %номер_счета% поскольку он имеет специальный режим использования (зарплатный)
Додатки:
1. Довидка из банка

дата подпись (инициалы)

снизу заявления взбрызнуть духами и поцеловать

А вообще - лучше позвонить исполнителю и уточнить какая форма ему подходит, т.к. кому-то одно, кому-то другое

Такому-то от такой-то
Заява
Прошу снять блокировку со счета %номер_счета% поскольку он имеет специальный режим использования (зарплатный)
Додатки:
1. Довидка из банка

дата подпись (инициалы)

А вообще - лучше позвонить исполнителю и уточнить какая форма ему подходит, т.к. кому-то одно, кому-то другое
Спасибо большое

Але якщо в мене є довідка про відкриття пенсійного рахунку я можу подати на його розблокування окрім видаткового рахунку

Такому-то от такой-то
Заява
Додатки:
1. Довидка из банка

дата подпись (инициалы)

Я звонила своему исполнителю ,он мне отказал ,сказал что полного снятия ареста в военное время нету,даже если счёт имеет специальный режим использования

Сказал ,что если бы счёт изначально имел специальный режим ,то банк бы не блокировал карту ,и сказал что я могу написать только о снятии двух минималок

несёт чушь, берите справку, пишите заявление - если откажет жалобу

Рахунок зі спеціальним режимом використання – це рахунок, який за законом не підлягає арешту, наприклад, для зарплати, пенсії, стипендії чи соціальних виплат, оскільки він призначений для цільових цілей.

Згідно із частиною 3 статті 52 Закону 1404-VIII не підлягають арешту в порядку, встановленому цим Законом, кошти, що перебувають на рахунках із спеціальним режимом використання, спеціальних та інших рахунках, звернення стягнення на які заборонено законом. Банк, інша фінансова установа, центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів, у разі надходження постанови виконавця про арешт коштів, що знаходяться на таких рахунках, зобов`язані повідомити виконавця про цільове призначення рахунку та повернути постанову виконавця без виконання в частині арешту коштів, що знаходяться на таких рахунках.

Но как показівает практика - банки не особо утруждаются и блокируют деньги

Назад
Угорі