Щоденник Як вибратися із МФО - і не покінчити з собою

• Автор теми Автор теми Inna931202
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 1K

Inna931202

Форумчанин
Дописи
14
Реакції
5
Бали
278
Inna931202 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт, шукаю моральної підтримки та поради!
Маю безліч мфо! Не сплю, не їм! Втрачаю себе!
1. Порадьте як не вийти на просрочки - дзвінків рідним не витримаю? у нас не дуже стосунки!
2. Зараз просрочки ніде немає -дуже їх боюся! Банки ні кредити, ні кредитки не відкривати щоб платити хай більшим але одниим платижем.
- думки різні - ставлю за мету закрити усе але не знаю як вірно робити.
- інша сторона це боюся що не справлюся і думаю про найгірше

Допоможіть не натворити найгіршого. Як жити далі…

В першу чергу сказати найблищому оточенню що вляпалась в таку ситуацію. Знаю важко, але треба. Сміло іти в прострочки, та не спілкуватися з звонілками від слова зовсім. Через 3 місяця почнуть клянчити тіла, а деякі і менше. За цей час збирайте кошти. Нічого вони в вас не заберуть. Через 3 місяця будете з посмішкою на це все дивитись. І починайте їсти, бо від голоду ще більший стрес буде, а від стресу різні погані думки. Тисячі людей пройшли через це, всі живі здорові. Якщо у вас ще і не великий борг, то взагалі нема за що переживати. Все буде добре.

1. Порадьте як не вийти на просрочки - дзвінків рідним не витримаю? у нас не дуже стосунки!
2. Зараз просрочки ніде немає -дуже їх боюся! Банки ні кредити, ні кредитки не відкривати щоб платити хай більшим але одниим платижем.
1. Просто заплатите и просрочек не будет. Других способов еще не придумали.
2. Читайте форум, тут полно информации. От дневников до разделов по вашим МФО.

1. Просто заплатите и просрочек не будет. Других способов еще не придумали.
2. Читайте форум, тут полно информации. От дневников до разделов по вашим МФО.
Дякую я читаю тому що вже на межі. Рідні не варіант знищать морально(
В першу чергу сказати найблищому оточенню що вляпалась в таку ситуацію. Знаю важко, але треба. Сміло іти в прострочки, та не спілкуватися з звонілками від слова зовсім. Через 3 місяця почнуть клянчити тіла, а деякі і менше. За цей час збирайте кошти. Нічого вони в вас не заберуть. Через 3 місяця будете з посмішкою на це все дивитись. І починайте їсти, бо від голоду ще більший стрес буде, а від стресу різні погані думки. Тисячі людей пройшли через це, всі живі здорові. Якщо у вас ще і не великий борг, то взагалі нема за що переживати. Все буде добре.
Рідні геть не варіант. Морально я і так знищена(

Бред, никто вас не уничтожит. Не вы первая, не вы последняя.
Наберитесь смелости и расскажите самым близким, тем же родителям. Сначала может поругают, но потом отойдут.

В любом случае у вас выбора нет. Они все равно узнают, им будут звонить 100%, если у вас много МФО.
Так что лучше они узнают это от вас, чем им там на рассказывают вранья звонилки.
И вы потом будете оправдываться.

Головна порада: Зібрати себе і піти гарно поїсти, чогось смачного, того в чому собі відмовляли.
Знаю важко, страшно, соромно, але це все можна вирішити. Нічого не можна вирішити коли кришку гроба гвіздочками забивають.
Сміло ідіть на просрочки, скільки б не було кредитів, за місячну зп їх не закрити, когось закрили, когось випустили, на форумі можете подивитися які самі напаяні, тих і закривайте в першу чергу.
За суєцид навіть не думайте, в такий час помирати через борги в МФО то смішно, без них купа можливостей, того краще себе поберегти!!! Бережіть себе, тримайся, все буде добре ?

Бред, никто вас не уничтожит. Не вы первая, не вы последняя.
Наберитесь смелости и расскажите самым близким, тем же родителям. Сначала может поругают, но потом отойдут.

В любом случае у вас выбора нет. Они все равно узнают, им будут звонить 100%, если у вас много МФО.
Так что лучше они узнают это от вас, чем им там на рассказывают вранья звонилки.
И вы потом будете оправдываться.
Через який період починають дзвонити?
Я планую декілька закрити 2-3 15 вересня. Але їх 17
Суми не великі. Не знаєте чи можна прости відтермінування в таких випадках?

Дивлячись хто у вас, одні можуть відразу, інші через неділю починають, але дзвонити будуть тут без варіантів.

Ну Вам же пояснюють люди, які все це пройшли. Зараз берете себе в руки і йдете говорити близьким, що є борги, але не виликі з часом розберетесь. Ставте анти спам на андроїд собі і близьким і живете спокійно.

Мені то хай дзвонять от рідні то проблема(
А що у вас там за рідні такі, у всіх при будь якому хвилюванні намадає інфаркт міокарда воттакой рубєц чи що, ви ж самі пишети що ви одна, то з ділов вам боятись тих рідних.

Как повезет, кому то могут через месяц начать, а кому то на первый день обзванивают всех кого найдут.

Расскажите родным про кредиты, предупредите что будут звонить, пусть поставлять антиспам и не разговаривают с ними. Все что от вас зависит вы сделали.
Не позволяйте родным вас морально уничтожать. По работайте с самооценкой, научитесь за себя постоять. Это ваша жизнь, ваши кредиты, и вам их разгребать. Так может сказать своим родным
Уходите в просрочку, читайте про свои мфо. Всё у вас будет хорошо.

Расскажите родным про кредиты, предупредите что будут звонить
Правильно. Звонили рассчитывают на эффект неожиданности. Ибо родственники сразу хай поднимут типа "аааа, ты такой-сякой кредитов набрался, у нас все заберут из-за тебя" и так далее. А когда родственники в курсе, а ещё лучше,и если они полистают темы форума, то эффекта у звонилок не получится.

Inna931202, напишіть нам список Ваших здобутків. Без конкретних запитань не буде конкретних відповідей

Привіт, шукаю моральної підтримки та поради!
Маю безліч мфо! Не сплю, не їм! Втрачаю себе!

Допоможіть не натворити найгіршого. Як жити далі…
Не бійтеся ,заспокойтесь - паніка та накручування себе то саме гірше ,антиспам в допомогу ,Вам вже сказали що робити !

Назад
Угорі