Як все програти

• Автор теми Автор теми Viktor85
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 240
  • Перегляди Перегляди 8K
Надо просто неиграть може це шанс начать новую жизнь мій стаж ще з інституту понемножко а заразпополнуй пошло просто пі-ц
Ну давай
Ну давай

Надо просто неиграть може це шанс начать новую жизнь мій стаж ще з інституту понемножко а заразпополнуй пошло просто пі-ц
Извините, но как для человека с двумя высшими образованиями стилистика, грамматика и логика мышления у вас странноватая.

Я ще не особо освоив сайт куда в личку
Ты не остановишся ! -Но у тебя есть двое детей -самое родное и любимое !Напиши мне в личку электронный адрес ,я тебе отвечу как остановиться !

Извините, но как для человека с двумя высшими образованиями стилистика, грамматика и логика мышления у вас странноватая.
Згоден, також це замітив)..і якось дивно звернутись за допомогою і одночас самому собі відповідати на вище сказану проблему!
Була біда/трагедія бо стало відомо сімї, а тут
"Надо просто не играть" и начать новую жизнь"...якось це все незрозуміло!
P.S.я вважаю що таких шансів не "играть, і начатт новую жизнь" було вдосталь.

Ми обговорюємо якусь проблему,чи перевіряємо граматику.Якщо можеш щось підказати кажи.В тебе мабуть не було таких проблем ,ти тут задля розваги продати над людьми які не хотіли впасти вцю прірву
Згоден, також це замітив)..і якось дивно звернутись за допомогою і одночас самому собі відповідати на вище сказану проблему!

Ми обговорюємо якусь проблему,чи перевіряємо граматику.Якщо можеш щось підказати кажи.В тебе мабуть не було таких проблем ,ти тут задля розваги продати над людьми які не хотіли впасти вцю прі

Ми обговорюємо якусь проблему,чи перевіряємо граматику.Якщо можеш щось підказати кажи.В тебе мабуть не було таких проблем ,ти тут задля розваги продати над людьми які не хотіли впасти в цю прірву

Ми обговорюємо якусь проблему,чи перевіряємо граматику.Якщо можеш щось підказати кажи.В тебе мабуть не було таких проблем ,ти тут задля розваги продати над людьми які не хотіли впасти вцю прі
Ви агресивно налаштовані, мабуть маєте на те причини, я вище Вам написав що готовий допомогти в особистому спілкуванні...тримайте спокій і врівноваженість, ми на "Ти не переходили" і якоби я тут зареєстрований не просто так, впринципі як і всі тут.

Ви агресивно налаштовані, мабуть маєте на те причини, я вище Вам написав що готовий допомогти в особистому спілкуванні...тримайте спокій і врівноваженість, ми на "Ти не переходили" і якоби я тут зареєстрований не просто так, впринципі як і всі тут.
Готовий допомогти? Порадь щось.

Назад
Угорі