Як відправити електронне звернення до нацком?

• Автор теми Автор теми Vika24
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

Vika24

Форумчанин
Дописи
174
Реакції
62
Бали
5125
Vika24 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Знаю що тема уже піднімалась не раз,але не можу знайти відповідь. Як відправити електронне звернення до нацком якщо вибиває червоний екран.? Написала їм на пошту, але чи приймають там звернення? Дайте пораду як відправити електронне звернення

Просто знову спробуйте. За другою спробою йде. У мене завжди так.

Знаю що тема уже піднімалась не раз,але не можу знайти відповідь. Як відправити електронне звернення до нацком якщо вибиває червоний екран.? Написала їм на пошту, але чи приймають там звернення? Дайте пораду як відправити електронне звернення
Е спецiальна тема у вiдповiдному роздiлi.Потрiбно вставити текст звернення в порожне поле та вiдправити одразу.

Я роблю так: спочатку складаю текст звернення у word, потім копірую. У таблиці електронного звернення швидко вставляю свої дані потім текст звернення, у тексті щось підправить, наприклад, збільшити відступ у абзаці пробілом і відправляю. Надсилає з першого разу. А якщо в браузері включено автозаповнення форм, то й свої дані вставляються лише кліком мишки по рядкам таблиці

Я роблю так: спочатку складаю текст звернення у word, потім копірую. У таблиці електронного звернення швидко вставляю свої дані потім текст звернення, у тексті щось підправить, наприклад, збільшити відступ у абзаці пробілом і відправляю. Надсилає з першого разу. А якщо в браузері включено автозаповнення форм, то й свої дані вставляються лише кліком мишки по рядкам таблиці
Написала лист в нацком мені невлазиться договір що робити .

Написала лист в нацком мені невлазиться договір що робити .
Якщо писати лист по зразках, що є на форумі, то все влазить. А взагалі зменшіть трохи текст, адже і в таблиці написано- не більше 3000 символів. Щодо договору, то саме цим Нацком нас і відшив. Раніше скидали їм договора на електронну пошту, тепер тільки скаргу через електронне звернення. А договора, проплати, скріни тільки листом через пошту.

Якщо писати лист по зразках, що є на форумі, то все влазить. А взагалі зменшіть трохи текст, адже і в таблиці написано- не більше 3000 символів. Щодо договору, то саме цим Нацком нас і відшив. Раніше скидали їм договора на електронну пошту, тепер тільки скаргу через електронне звернення. А договора, проплати, скріни тільки листом через пошту.
То як правильно зробити відправляти електронкою і відразу через укрпошту з догтвором

То як правильно зробити відправляти електронкою і відразу через укрпошту з догтвором
Киевлянам могу посоветовать приносить письма лично в канцелярию Нацком, в двух экземплярах, на втором вам поставят отметку
Вчера проверено, 10 мин и подано 3 заявы со множеством приложений ( письма, договора, квитанции об опл), быстро и я спокойна что все дошло к ним

Киевлянам могу посоветовать приносить письма лично в канцелярию Нацком, в двух экземплярах, на втором вам поставят отметку
Вчера проверено, 10 мин и подано 3 заявы со множеством приложений ( письма, договора, квитанции об опл), быстро и я спокойна что все дошло к ним
Мені до Києва далеко я з Львівської області.А білет дорогий грошей і так нема.

Я с Киева,спасибо.А вот например Бистрозайм.Договора нет, проплат море,но на сайте нет.Как на них писать?Или же если не скринов.А если есть,то их печатать?И где именно в Киеве?

[/QUOTE]
Заяви, звернення, скарги громадян до Нацкомфінпослуг доставляються:
- через форму для подання ЕЛЕКТРОННОГО ЗВЕРНЕННЯ;
- особисто чи представником за довіреністю або службою поштового зв'язку за адресою: Нацкомфінпослуг, вул. Б. Грінченка, 3, м. Київ, 01001.
Заяви, звернення, скарги громадян надіслані іншими електронними засобами (електронною поштою, факсом) не реєструються і не розглядаються.
Я с Киева,спасибо.А вот например Бистрозайм.Договора нет, проплат море,но на сайте нет.Как на них писать?Или же если не скринов.А если есть,то их печатать?И где именно в Киеве?
У меня по быстрозайму все тоже самое. Как раз 10 минут назад отправил в Нацком електронне звернення, где так и написал- договора нет, проплат нет, тольку сумма займа и сумма долга. Где-то на форуме писали, что Нацком должен требовать. Ведь в личном кабинете есть номер договора, а это уже кое-что.

Останнє редагування:
Они находятся на Гринченко,3 прямо возле Майдана

Vika24, Коли вносите дані свої, прописуйте все вручну, повністю, а також вкінці пишете ФИО.

Договір прикріпляти не потрібно.

Нацком сам подає запит до мфо щоб вони надали договір.
Дякую
Підкажіть,будь ласка, скільки чекати відповіді від нацкому?І чи відправляють вони відповідь на електрону пошту?

Останнє редагування:
Дякую
Підкажіть,будь ласка, скільки чекати відповіді від нацкому?І чи відправляють вони відповідь на електрону пошту?
Місяць часу відповідь вам прийде на вашу електронну пошту.

Назад
Угорі