як відбувається закриття виконавчого провадження?

• Автор теми Автор теми olexandra1991
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 736

olexandra1991

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
olexandra1991 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день, як відбувається закриття виконавчого провадження в моєму випадку? Чи законні дії виконавця?
У мене є вп, стягувач надав гарантійний лист, де вказав суму яку я повинна заплатити , я скинула виконавцю лист, в моєму випадку Кредит капітал,. Виконавець надіслав суму яку я повинна заплатити і я так зрозуміла добавив виконавчий збір і витрати до суми. Чи це повинно бути якось завірено виконавцем або в дії ця сума мусить стати меншою у звязку зі змінами суми , бо просто написана сума виконавця від руки не вселяє довіри( виконавець написав ручкою на листі суму і скинув мені оплатити), чи я ще варіант оплатити за реквізитами стягувачу суму яку було мені погоджено тоді він надає довідку, і виконавець закриває:? Допоможіть будь ласка хто розуміється.

ВП по ВНН? Якщо по ВНН,то його краще знести. А оплата по гарантійці то інше.

Останнє редагування:
Добрий день, як відбувається закриття виконавчого провадження в моєму випадку? Чи законні дії виконавця?
У мене є вп, стягувач надав гарантійний лист, де вказав суму яку я повинна заплатити , я скинула виконавцю лист, в моєму випадку Кредит капітал,. Виконавець надіслав суму яку я повинна заплатити і я так зрозуміла добавив виконавчий збір і витрати до суми. Чи це повинно бути якось завірено виконавцем або в дії ця сума мусить стати меншою у звязку зі змінами суми , бо просто написана сума виконавця від руки не вселяє довіри( виконавець написав ручкою на листі суму і скинув мені оплатити), чи я ще варіант оплатити за реквізитами стягувачу суму яку було мені погоджено тоді він надає довідку, і виконавець закриває:? Допоможіть будь ласка хто розуміється.
Виконавець ( якщо ви не домовлялись з КК що вони самі вирішать питання з виконавцем ) мав вам пред"явити до сплати за провадження 10% від суми по провадженню і за вчинення виконавчих дій, це десь 100-500грн.

То на ваш страх та ризик. Вони не змінять суму в Дії. Просто ви самі оплачуєте суму , яку домовилися з кредит капіталом, виконавчий збір та витрати на провадження і якщо ви так зробите, то в той самий день виконавець повинен провадження закрити і надати документ на це ( в дії або асвп можна це буде глянути)

ВП по ВНН? Якщо по ВНН,то його краще знести. А оплата по гарантійці то інше.
зносити не буду, бо там сума адекватна по гарантійці, але то мені потрібно платити по гарантійці чи виконавцю? Бо виконавець сказав, що краще заплатити йому на реквізити і вказав суму з тим, що погодив стягувач і збір виконавця, тощо, але не надав ніякого документу , який би підтверджував , що він закриє провадження. Чи це в дії має бути чи як?

зносити не буду, бо там сума адекватна по гарантійці, але то мені потрібно платити по гарантійці чи виконавцю? Бо виконавець сказав, що краще заплатити йому на реквізити і вказав суму з тим, що погодив стягувач і збір виконавця, тощо, але не надав ніякого документу , який би підтверджував , що він закриє провадження. Чи це в дії має бути чи як?
У Закритого ВП в дії буде статус"завершено". Сума,яку платили ,в дії не завжди відображається. Тут питання чи закриє ВП виконавець. Щоб не платить двічі. Або врешті решт не оскаржувати ВНН.

У Закритого ВП в дії буде статус"завершено". Сума,яку платили ,в дії не завжди відображається. Тут питання чи закриє ВП виконавець. Щоб не платить двічі. Або врешті решт не оскаржувати ВНН.
так мені цікавить кому платити виконавцю ту суму, яку він просить на свої реквізити чи перше Кредит Капіталу, тоді вони заяву нададуть, я ж не питаю у вас який статус буде!

так мені цікавить кому платити виконавцю ту суму, яку він просить на свої реквізити чи перше Кредит Капіталу, тоді вони заяву нададуть, я ж не питаю у вас який статус буде!
Да кому хочете. Я б оскаржила ВНН ,а потім чекала б на суд.

Тут просто ніхто не ризикує так робити. У вас вже розбіжності , чи платити виконавцю чи самим калам. Як потім довести?

[POSTS=500]Ще одна...хтось має вирішити куди платити.[/POSTS]

Останнє редагування:
Тут просто ніхто не ризикує так робити. У вас вже розбіжності , чи платити виконавцю чи самим калам. Як потім довести?
якщо є гарантійний лист, то я думаю так можна зробити(
Да кому хочете. Я б оскаржила ВНН ,а потім чекала б на суд.
який сенс оскаржувати? По часу це займає 3 місяці, багато нервів і т.д, якщо сума боргу невелика, то й сенсу нема думати про знесення

Останнє редагування:
якщо є гарантійний лист, то я думаю так можна зробити(

який сенс оскаржувати? По часу це займає 3 місяці, багато нервів і т.д, якщо сума боргу невелика, то й сенсу нема думати про знесення
Не знаю. Мені юрист казав, що це дуже ризиковано і гарантій жодних. Якщо хочете , то напевно через виконавця треба робити. В його руках доля ваших рахунків в банках і відповідно від після оплати сам шаразі гроші перерахує

якщо сума по домовленості з кредит капітал менша від повної по вп, то на свій страх і ризик ви по гарантійці платите кредит капітал, кредит капітал забирає виконавчий документ. потім починається морока з виконавцем, бо він захоче 10 % від повної суми + витрати виконавчого провадження. це незаконно, але досудово, скоріше за все, ви цю проблему не вирішите.
якщо сума боргу невелика, то й сенсу нема думати про знесення
то заплатіть по вп, якщо сенсу нема. ви ж чогось мєлочитесь за різницю

Назад
Угорі