Антоніна27
Форумчанин
- Дописи
- 121
- Реакції
- 29
- Бали
- 1825
Антоніна27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як себе ведуть вони?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як і всі решта. Проте в мене вони адекватні і регулярні)Як себе ведуть вони?
А листи про вимогу оплати від кредитора надсилали чи ні? А то мені прийшло що до 31.07 потрібно заплатити бо далі типу суд… звичайна макулатура?За мене півроку як забули![]()
Вони самі не знають чого хочуть, чесно. Мені на електронку приходили пропозиції закрити за 75%(здається) від тіла і через 2 хвилини погрози судом і карою небесною.А листи про вимогу оплати від кредитора надсилали чи ні? А то мені прийшло що до 31.07 потрібно заплатити бо далі типу суд… звичайна макулатура?
А мені ніякі пропозиції поки не приходили, так як продали відносно недавно(наче в травні кешбері) хочуть всю суму просрочка з 2020. А я на той момент по своїй безглуздості і страху платила щоразу пролонгації вже й по суті тіло перевищили (9к). Ну буду чекати… може щось і запропонуютьВони самі не знають чого хочуть, чесно. Мені на електронку приходили пропозиції закрити за 75%(здається) від тіла і через 2 хвилини погрози судом і карою небесною.
Ну і взагалі шараги про суд не попереджають
Мені пропозиції почали слати десь під кінець третього року.А мені ніякі пропозиції поки не приходили, так як продали відносно недавно(наче в травні кешбері) хочуть всю суму просрочка з 2020. А я на той момент по своїй безглуздості і страху платила щоразу пролонгації вже й по суті тіло перевищили (9к). Ну буду чекати… може щось і запропонують![]()
А давно вони у вас?Мені пропозиції почали слати десь під кінець третього року.
ДіджиА давно вони у вас?
Початок літа 21-го рокуА давно вони у вас?
Діджи
Згадай про лайн0 - ось і воноЗа мене півроку як забули![]()

А мене Кеш поинт продав![]()
МатомА мене Кеш поинт продав
Точніше мій договір,![]()
Як з ними розмовляти?(
Трошки засмутився,планувала закривати на початку місяця,не встигла
Засмутилася
Трошки засмутився,планувала закривати на початку місяця,не встигла![]()
Ще встигнете, якщо бажання не пропаде
Трошки засмутився,планувала закривати на початку місяця,не встигла
Засмутилася
Бажання є...але на мої умови вони не хочуть йти..Ще встигнете, якщо бажання не пропаде
З часом самі запропонують, не біжіть поперед паровозаБажання є...але на мої умови вони не хочуть йти..
Дякую ВамЗ часом самі запропонують, не біжіть поперед паровоза
Нема там чого боятись та і форумні юристи діджиків розносять в судахДякую Вампросто чомусь я боюсь судів,
![]()
Щиро дякую за підтримкуНема там чого боятись та і форумні юристи діджиків розносять в судах