Як ведуть себе Діджи фінанс?Наярюють 3 особам і тд?

• Автор теми Автор теми Антоніна27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Вот это я понимаю нервы у вас... С перепугу в подпись написать вопрос по еапбрасам)))

А листи про вимогу оплати від кредитора надсилали чи ні? А то мені прийшло що до 31.07 потрібно заплатити бо далі типу суд… звичайна макулатура?
Вони самі не знають чого хочуть, чесно. Мені на електронку приходили пропозиції закрити за 75%(здається) від тіла і через 2 хвилини погрози судом і карою небесною.
Ну і взагалі шараги про суд не попереджають

Вони самі не знають чого хочуть, чесно. Мені на електронку приходили пропозиції закрити за 75%(здається) від тіла і через 2 хвилини погрози судом і карою небесною.
Ну і взагалі шараги про суд не попереджають
А мені ніякі пропозиції поки не приходили, так як продали відносно недавно(наче в травні кешбері) хочуть всю суму просрочка з 2020. А я на той момент по своїй безглуздості і страху платила щоразу пролонгації вже й по суті тіло перевищили (9к). Ну буду чекати… може щось і запропонують 😵‍💫

А мені ніякі пропозиції поки не приходили, так як продали відносно недавно(наче в травні кешбері) хочуть всю суму просрочка з 2020. А я на той момент по своїй безглуздості і страху платила щоразу пролонгації вже й по суті тіло перевищили (9к). Ну буду чекати… може щось і запропонують 😵‍💫
Мені пропозиції почали слати десь під кінець третього року.

За мене півроку як забули:beee:
Згадай про лайн0 - ось і воно :hang2:

[HIDE]
1722009240072.webp
[/HIDE]

Назад
Угорі