як ведуть себе біткепитал в перші дні просрочення?

• Автор теми Автор теми ЛинаЛина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 6K
Не дублируйте свои вопросы. Не было ни у кого суда с ними да и думаю не будет разве что люди сами на них в суд подадут за угрозы и прочее
Щоб подати , треба мати відкрите кримінальне провадження , як каже наша славна поліція

Кримінальне провадження хіба не на підставі заяви відкривається?
Якщо заяву приймають і знаходять там склад злочину. У нас зараз господа поліцейські щось сліпнуть , як діло до такого доходить

Щоб подати , треба мати відкрите кримінальне провадження , як каже наша славна поліція
Врут) не хотят просто заниматься этим делом вот и ищут отговорки по типу не найдено состава преступления) у многих форумчан даже заявления не принимают так что да с такой полицией биты будут процветать

Якщо заяву приймають і знаходять там склад злочину. У нас зараз господа поліцейські щось сліпнуть , як діло до такого доходить
не прийняти заяву вони не мають права. Далі то вже важче

не прийняти заяву вони не мають права. Далі то вже важче
Я написала скаргу в прокуратуру, але їм бачу теж буква ю🤦
Врут) не хотят просто заниматься этим делом вот и ищут отговорки по типу не найдено состава преступления) у многих форумчан даже заявления не принимают так что да с такой полицией биты будут процветать
Такк враження що вони їм гарну долю відстьогують. Особливо в Дніпрі

Друзі, я так вам скажу, щоб подати на них в суд, треба мати розуміння, що вони регулюються законом ВеликоБританії, бо їх LTC (або по нашому ТОВ) зареєстровано в Англії, потрібно подати суд на них як резидент Англії, або як фіз.ліцо, або як юр.ліцо. По-іншому до них не доб'єшся, по-суті. Тільки так ії можна взяти за боляче, бо далі за них візьмется кодекс ВеликоБританії
Друзі, я так вам скажу, щоб подати на них в суд, треба мати розуміння, що вони регулюються законом ВеликоБританії, бо їх LTC (або по нашому ТОВ) зареєстровано в Англії, потрібно подати суд на них як резидент Англії, або як фіз.ліцо, або як юр.ліцо. По-іншому до них не доб'єшся, по-суті. Тільки так ії можна взяти за боляче, бо далі за них візьмется кодекс ВеликоБританії
Де саме?
В Лондоні де вони ніби-то "прописані" чи в Україні, де наші закони не регулюють їх ніяк....
По-суті, вони зареєстрували компанію в Лондоні, далі не важливо, чи вони там є, чи ні, юридично, вони юридичний резидент Англії, і чисто теоретично, є можливість подавати в суд в Британії

і чисто теоретично, є можливість подавати в суд в Британії
Вони порушили якись закони британської корони?)
Хоча насправді підозрюю що їх там немає і не було ніколи.

По-суті, вони зареєстрували компанію в Лондоні, далі не важливо, чи вони там є, чи ні, юридично, вони юридичний резидент Англії, і чисто теоретично, є можливість подавати в суд в Британії
Одна девушка подавала онлайн запрос в полицию в Англии ей пришел ответ что такой компании не существует не знаю насколько это правда но фишка в том что они незаконно работают на территории Украины и нашей полиции пофиг на заявления поданные на эту контору

Сьогодні перший день просрочки, подзвонили сказали оплатити кредит, я сказав що не зможу бо коштів на сьогодні немає, то почали скакати що я в них майно вкрав.чую буде весело

Назад
Угорі