Як вам така думка?

• Автор теми Автор теми Княгиня Ольга
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вони вже все зробили що могли для того щоб ні в якому разі не платити те що вони собі придумали. Можливо колись там і то тільки тіло. Я вже жду щоб приіхали до мене додому, щоб я могла подивитися хто працює в таких організаціях. Хочу при зустрічі дивлячись в очі сказати все що думаю. Тут я так висловлюватися не буду, мене мама виховувала правильно коли була жива. А ті звоняки смс шлють що будуть дзвонити до моєі мами і розказувати яка я не путьовая дочка. То може дозвоняться і до життя іі повернуть? Булаб дуже вдячна!

Думаю в кожному місті знайдуться відчайдухи. Я дещо можу зробити. Хтось інший інше зробить. І так само зробити деякі морди відомими(але треба бути впевненими на 100% що соме та чи той погрожував облити кіслотою...) Око за око. Вони нас розклеюють по підіздах, а ми що без рук?
И я с вами, я в Киеве могу хоть все шараги которые я знаю обклеить....

Княгиня Ольга, да,они умеют усилить желание не платить и развить ненависть,к себе.
Все,это эмоции и колыхания,побуждающие действовать.
Но остываешь быстрее,чем начинаешь делать,что-то из того,что ненависть к ним навеяла.
Понимают они,что один потыкается-помыкается и успокоится,массы не взорвуться,значит можно,своё поршивенькое дельце,дальше мутить.
И уверенны,что все сойдет им...ошибаются они,вопрос времени(только какого,не известно)

И я с вами, я в Киеве могу хоть все шараги которые я знаю обклеить....
Обклеюють листівки з нашими обличчями як злочинців якихось. Прирівнюють до вбивць і гвалтівників. В них виходить така стратегія- роздають гроші всім кому можна і не можна, а у випадку заборгованості ідіть і продавайте що є в хаті. Мені одна дзвонилка предложила продати карниз який я купляла років 7 тому. Це ж цікаво скільки я б за нього мала? 50 грн і то якщо хтось купить. А люди налякані продають точніше здають в ломбарди техніку за копійки. То мало того таж сама особа сказала мені - не маєш грошей іди кради. Ну от що ій сказати?
Post automatically merged:

Княгиня Ольга, да,они умеют усилить желание не платить и развить ненависть,к себе.
Все,это эмоции и колыхания,побуждающие действовать.
Но остываешь быстрее,чем начинаешь делать,что-то из того,что ненависть к ним навеяла.
Понимают они,что один потыкается-помыкается и успокоится,массы не взорвуться,значит можно,своё поршивенькое дельце,дальше мутить.
И уверенны,что все сойдет им...ошибаются они,вопрос времени(только какого,не известно)
Люди не будуть все життя мовчати. Стався Майдан, дійде діло і до мфо.

Хорошая идея! Я именно в соцсетях постараюсь сделать им антирекламу. Главное, начать

Так есть уже на форуме. Кстати, моя мечта заняться расклейкой поверх их рекламы. Все руки не доходят из-за работы... Но, я это сделаю

Вкладення

Обклеюють листівки з нашими обличчями як злочинців якихось. Прирівнюють до вбивць і гвалтівників. В них виходить така стратегія- роздають гроші всім кому можна і не можна, а у випадку заборгованості ідіть і продавайте що є в хаті. Мені одна дзвонилка предложила продати карниз який я купляла років 7 тому. Це ж цікаво скільки я б за нього мала? 50 грн і то якщо хтось купить. А люди налякані продають точніше здають в ломбарди техніку за копійки. То мало того таж сама особа сказала мені - не маєш грошей іди кради. Ну от що ій сказати?
Вы при следующем звонке от нее или от кого-то из них , при таких предложениях вам, предлагайте и им такой вариант... Говорите ,- я пойду , а в вы сомной в поддельники, вы будете воровать, а я на шухере постою, или у меня были такие моменты, когда я по незнанке отвечала на звонок, они мне с пеной ворту кричали тоже за ломбарды что бы я относила , так я им отвечала что хорошо завтра занесу- только не свое , а ваше, у вас наверное много вот и поделитесь сомной, а чево- бы нет... На окружную меня отправлял один уп*рь работать, так я ответила ему , что бы он на цепил красные труселя и сам шел на окружную ... И от бедра милый от бедра, обозвала петушарой.... Так он и трубку бросал, потом опять перезванивал и говорил что он мне жизнь устроит.... Вы если уже общаетесь так хоть издеваетесь над ними а лутший вариант вообще с ними не общаться , спокойные нервы будут и крепкий сон.... А у меня только по району я 3 шараги знаю, могу обклеить от крыши ихнего сарая до фундамента.....

Я тоже себе сохранила, чего-то придумаю.....

А якщо реагувати на всі іхні Фотоколлажи, погрози, знущання таким методом : розклеювати інформацію на інформаційних дошках, поблизу приміщень де знаходяться контори мфо. В інформаціі має бути опис методу роботи з боржниками, ну як застереження для людей які хочуть скористатися послугами мфо. Наведені приклади самогубств через "штурм" працівничків-дзвонилок. Якщо не може вплинути нацком, не може поліція зробити щось щоб попередити самогубства через натиск мфо, кіберполіція толком не реагує то може доведена інформація для людей (не всі знають про цей сайт, люди не проінформовані про наслідки несплати мікропозик, не всі люди дивляться ютуб) через такі "оголошення на стовпах" де булоб описано що ті тварі роблять. Люди часто читають оголошення, хто роботу шукає, а хто просто із цікавості стане почитати що там написано. Можливо знизиться попит на мікропозики, і мфо самі будуть закривати своі шарашки? В таких оголошеннях можна описати слідуюче: терор мікрофінансових організацій(великими червоними буквами) нижче - люди які не взмозі оплачувати шалені проценти потрапили в кредитну яму, мфо не ідуть на поступки і використовуючи шантаж змушують людей продавати нажитий довгими роками статок: квартири, земельні участки, побутову техніку, золото. Співробітники мфо змушують людей через залякування іти красти, люди не витримуючи терору закінчують життя самогубством. І вже нижче в оголошенні наведені в приклад пару смс з погрозами де буде прописано назви цих шаражок або опис фотоколажів (описати якось культурно словами, так як ці іхні художиства на привселюдний огляд не можна виставляти). Не знаю, може нафантазувала забагато. І знову ж таки камери можуть зафіксувати людей які будуть клеіти таку інформацію. Не кожен захоче світитися. Але ж це краще як іти і вішатися? Можна під кожним оголошенням в соцсітях де ці рекламують своі послуги під 0% виставляти смс з погрозами, які нам шлють. Що думаєте? Щось таке можна втілити в життя? Більше інформаціі людям про діі мфо- менше взятих мікрозаймів# діло йтиме до закриття цих сучих контор?
Хорошая идея!!!

Отлично. Был бы на Украине, обклеил бы всю шарагу, сверху донизу. И не рядом, а именно на ней

Нужен грамотно составленный текст что бы его можно было расспечатать
Нехай хтось зробить зразок, скине, а ми кожен у своєму місті розклеімо. Якусь гарну фотожабу на мфо. Я готова клеїти!

Княгиня Ольга, тримайтесь!! А робота, то фігня! Роботи в країні багато, і поза межами теж, було б бажання! Я, наприклад, для себе вирішила, не дам нічого! Тільки через суд. Контактні тримають оборону, я в режимі ,,сніжинки,,. Чи на роботу дзвонять не знаю, поки що ніхто нічого не каже. А попросять звільнитися- флаг їм в руки! Головне для мене - здоров'я дитини.

Княгиня Ольга, тримайтесь!! А робота, то фігня! Роботи в країні багато, і поза межами теж, було б бажання! Я, наприклад, для себе вирішила, не дам нічого! Тільки через суд. Контактні тримають оборону, я в режимі ,,сніжинки,,. Чи на роботу дзвонять не знаю, поки що ніхто нічого не каже. А попросять звільнитися- флаг їм в руки! Головне для мене - здоров'я дитини.
я зараз тоже в режимі сніжинки. Скільки грошей було витрачено на пролонгаціі що зараз аж страшно, а є люди які ще більше платили. Піпєц просто.

Вони вже все зробили що могли для того щоб ні в якому разі не платити те що вони собі придумали. Можливо колись там і то тільки тіло. Я вже жду щоб приіхали до мене додому, щоб я могла подивитися хто працює в таких організаціях. Хочу при зустрічі дивлячись в очі сказати все що думаю. Тут я так висловлюватися не буду, мене мама виховувала правильно коли була жива. А ті звоняки смс шлють що будуть дзвонити до моєі мами і розказувати яка я не путьовая дочка. То може дозвоняться і до життя іі повернуть? Булаб дуже вдячна!
Мне муж на всякий случай биту купил) сказал как приедут, выходи и уничтожай(муж работает за границей, часто нету дома)!!

Мне муж на всякий случай биту купил) сказал как приедут, выходи и уничтожай(муж работает за границей, часто нету дома)!!
В мене дома є сокіра, граблі, пару дринів, що попаде під руку, аби тільки на подвіря зайшли.

Screenshot_20190822-142513.webp

Зустріла на ФБ сьогодні таку картинку як в точку :)

Отлично! Я у нас в городе этим займусь, потому что швидкогроши, майкредиты и всякие кредиткафе растут, как грибы после дождя.

Щ
Да, треба щоб початок був коротким, в пару словах, але смс вставити щоб люди зразу бачили з чим в них буде діло. Ніхто не застрахований від нестачі грошей. Думаєш все буде добре, а тут бац і якась халепа.
Але ж спочатку всі думають що в них все буде добре і вони вчасно повернуть, і в них не буде з ними ніяких проблем. А потім виходить так...

Отлично! Я у нас в городе этим займусь, потому что швидкогроши, майкредиты и всякие кредиткафе растут, как грибы после дождя.
Та они вместе с космолотами на каждом углу

я бы тоже занялась... а что грибы, они как тараканы размножаются. У нас район - небольшой, центральная улица практически одна. Так там аптека-лобард-мфо-аптека-ломбард-мфо. Изредка так парикмахерская, а магазинов за всем этим мусором и не видать.

а ещё неплохо бы клеить инфрмацию о конечном владельце конторы , или как там правильно. Кому в карман изъятые деньги идут.

Хорошая идея! Я именно в соцсетях постараюсь сделать им антирекламу. Главное, начать
А я всем друзьям,желающих взять мфо,скопирую и отошлю інфу на вайбер.

А я всем друзьям,желающих взять мфо,скопирую и отошлю інфу на вайбер.
Чтоб не брали или брали и кидали етих уе..бков. Доводять людей до звільнення и суицидов. Если би Все включили пофигизм, окружение и родичи,их сили би иссякли.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі