Як вам така думка?

• Автор теми Автор теми Княгиня Ольга
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Княгиня Ольга

Форумчанин
Дописи
265
Реакції
382
Бали
168
Княгиня Ольга не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А якщо реагувати на всі іхні пopнoколлажи, погрози, знущання таким методом : розклеювати інформацію на інформаційних дошках, поблизу приміщень де знаходяться контори мфо. В інформаціі має бути опис методу роботи з боржниками, ну як застереження для людей які хочуть скористатися послугами мфо. Наведені приклади самогубств через "штурм" працівничків-дзвонилок. Якщо не може вплинути нацком, не може поліція зробити щось щоб попередити самогубства через натиск мфо, кіберполіція толком не реагує то може доведена інформація для людей (не всі знають про цей сайт, люди не проінформовані про наслідки несплати мікропозик, не всі люди дивляться ютуб) через такі "оголошення на стовпах" де булоб описано що ті тварі роблять. Люди часто читають оголошення, хто роботу шукає, а хто просто із цікавості стане почитати що там написано. Можливо знизиться попит на мікропозики, і мфо самі будуть закривати своі шарашки? В таких оголошеннях можна описати слідуюче: терор мікрофінансових організацій(великими червоними буквами) нижче - люди які не взмозі оплачувати шалені проценти потрапили в кредитну яму, мфо не ідуть на поступки і використовуючи шантаж змушують людей продавати нажитий довгими роками статок: квартири, земельні участки, побутову техніку, золото. Співробітники мфо змушують людей через залякування іти красти, люди не витримуючи терору закінчують життя самогубством. І вже нижче в оголошенні наведені в приклад пару смс з погрозами де буде прописано назви цих шаражок або опис фотоколажів (описати якось культурно словами, так як ці іхні художиства на привселюдний огляд не можна виставляти). Не знаю, може нафантазувала забагато. І знову ж таки камери можуть зафіксувати людей які будуть клеіти таку інформацію. Не кожен захоче світитися. Але ж це краще як іти і вішатися? Можна під кожним оголошенням в соцсітях де ці рекламують своі послуги під 0% виставляти смс з погрозами, які нам шлють. Що думаєте? Щось таке можна втілити в життя? Більше інформаціі людям про діі мфо- менше взятих мікрозаймів# діло йтиме до закриття цих сучих контор?

Хорошая идея! Я именно в соцсетях постараюсь сделать им антирекламу. Главное, начать

Отлично. Был бы на Украине, обклеил бы всю шарагу, сверху донизу. И не рядом, а именно на ней
Post automatically merged:

Нужен грамотно составленный текст что бы его можно было расспечатать

Отлично. Был бы на Украине, обклеил бы всю шарагу, сверху донизу. И не рядом, а именно на ней

Нужен грамотно составленный текст что бы его можно было расспечатать
Так есть уже на форуме. Кстати, моя мечта заняться расклейкой поверх их рекламы. Все руки не доходят из-за работы... Но, я это сделаю

И печатать ОГРОМНЫМИ БУКАМИ, форматом А3. Если у кого есть время, напишите текст. Люди ленивые, большие тексты читать не будут. Нужно коротко и ясно. Что лучше себе в чем-то отказать, нежели потом во всем отказывать.

Так есть уже на форуме. Кстати, моя мечта заняться расклейкой поверх их рекламы. Все руки не доходят из-за работы... Но, я это сделаю
А где? В какой теме?

Хорошая идея! Я именно в соцсетях постараюсь сделать им антирекламу. Главное, начать
Я читала, є люди які вже роблять ім антирекламу, але щоб смс з погрозами то такого не бачила.

И кстати что бы на этом плакате было бы не плохо скрины с угрозами разместить

И печатать ОГРОМНЫМИ БУКАМИ, форматом А3. Если у кого есть время, напишите текст. Люди ленивые, большие тексты читать не будут. Нужно коротко и ясно. Что лучше себе в чем-то отказать, нежели потом во всем отказывать.

А где? В какой теме?
Да, треба щоб початок був коротким, в пару словах, але смс вставити щоб люди зразу бачили з чим в них буде діло. Ніхто не застрахований від нестачі грошей. Думаєш все буде добре, а тут бац і якась халепа.

Да, треба щоб початок був коротким, в пару словах, але смс вставити щоб люди зразу бачили з чим в них буде діло. Ніхто не застрахований від нестачі грошей. Думаєш все буде добре, а тут бац і якась халепа.
Вот вот. Нужно что бы этим кто-то занялся. Скринов на форуме хватает. Выбрать самые устрашающие и влепить. Нудно только что бы кто-то этим занялся. А потом я уже расспечатаю и рассклею. Ну как на Украину приеду, так и рассклею.

И кстати что бы на этом плакате было бы не плохо скрины с угрозами разместить
Ну плакати нам будуть потрібні коли підем бастувати на площу, а так тільки оголошення розвісити. І да правильно, скріни з погрозами булиб доречні.

У Адміна є зразки плакатів,запитайте в нього.Думаю,що допоможе.

Ну плакати нам будуть потрібні коли підем бастувати на площу, а так тільки оголошення розвісити. І да правильно, скріни з погрозами булиб доречні.
Отож. Только не кто эти заниматься не хочет. Я бы с радостью взялся за это дело. Да вот времени нет. С работы домой еле доползаю,

Отож. Только не кто эти заниматься не хочет. Я бы с радостью взялся за это дело. Да вот времени нет. С работы домой еле доползаю,
Думаю в кожному місті знайдуться відчайдухи. Я дещо можу зробити. Хтось інший інше зробить. І так само зробити деякі морди відомими(але треба бути впевненими на 100% що соме та чи той погрожував облити кіслотою...) Око за око. Вони нас розклеюють по підіздах, а ми що без рук?

Після їх сьогоднішньої виходки в мене не те що плакати вішати, мені ска їх вішати хочеться. Знала б де вони знаходяться вже б горіли тварі

Поставили на автодозвон мамину роботу, її всіх керівників ?
В мене на роботі швидка готівочкадзвонить по 25 разів на день і в відділ кадрів хтось з мфо дозвонився, то коли мені про це говорили чуло з моіх робочих колег мабуть десять людей, я нічого не пояснювала а сказала що вони нічого не получать від мене розвернулася і пішла. Якщо в мене проблеми то це не означає що привселюдно мені про це треба говорити. Я псіханула і нічого тій людині не пояснювала. Можна було сказати на одинці а тут на тобі, при всіх. Захочуть вигнати з роботи то і нехай! 12 років на одному місці вже трохи приілося. Я з руками і з ногами, знайду іншу роботу. Всеодно хто захоче обсудити, принизити, питати перед цим не буде в мене чи можна і чи мені це не приємно.

Вже просто якась злість бере. Зразу боялася, плакала, переживала, на таблєткі підсіла якісь заспокійливі, а коли не було грошей купити ці таблетки а вже і хотілося випити ту таблетку щоб було пофіг, якось сердитися почала на саму себе, а ще хотіла щось зробити щоб не жити. Ну це вже крапка. пopнoколлажи вони відправляють! Дзвонять всім кого знайдуть! А ми що не можемо так само??? В суді я ще не була, значить пора!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі